Online booking


"Bevidsthedsrejsen" - "Din Bevidste Krop" 
Lær din krop at kende og få et nyt fundament som vil hjælpe dig til at gøre det rigtige
for din krop og bringe dig større glæde i dit liv!

I denne uge arbejder vi på at forbedre vores forståelse af Kroppen. For mange mennesker, er kroppen blot det "hylster", som vi bor i, og hvad kan være mere forkert? Alt hvad vi arbejder med i denne uge vil bringe dig i dybere kontakt med din krop og dit sind, og du kommer til at lære øvelser som kan hjælpe dig til mindre stress, færre smerter og mere nærvær i din dagligdag. Du kommer tæt på dig selv, og lærer at mærke og opleve din krop på en respektful måde. Således vil dine velkendte gener gradvist ændre sig til et niveau hvor de kræver mindre fokus. Det betyder at du får plads til mere af det, som du ønsker dig i din hverdag. Hver dag arbejder din krop hårdt for at hjælpe dig i dit liv, og ved at lytte, når den ønsker din opmærksomhed, bliver I det smukkeste makkerpar! 
På denne rejse får du masser af daglig motion, "Pil-Yoga-Gym" et mix af pilates-yoga og gymnastik), vandreture i bjergene, vekselbadning i vame kilder og koldt havvand og du får din wellness behandling af mig. Vi gennemgår visdom fra både traditionel kinesisk medicin og fra den vestlige medicin, som Du kan bruge til at styrke din krop. Tag skeen i egen hånd og med et kærligt "puf" i den rigtige retning, kan du være med til at skabe en bedre og mere livskraftig hverdag. 

"Bevidsthedsrejsen"

"Din Bevidste Krop" - en rejse til Lesbos i Grækenland


Afrejse d. 21/5 til 28/5 2023 Reservér din rejse hér
Afrejse d. 3/9 til 10/9 2023 Reservér din rejse hér

Jubilæumsrabat kr. 1.000,- ved bestilling af din sensommerrejse inden 1. april 2023 - Reservér din rejse hér

 

I denne uge "kickstarter" vi din egen process, så du kan mærke efter hvad der sker i dit sind,
når du bliver bevidst om din krop!

Du får 7 dage med masser af oplevelser og tid til fordybelse. Vi skal arbejde med din fysiske krop, så du lærer at se, hvordan en spændt krop føles og ser ud. Du vil opdage, hvordan dit travle liv og dit mentale sind påvirker kroppen og kan gøre den træt og uvirksom. I løbet af ugen oplever du på egen krop, hvad der skal til, for at ændre dette. Du lærer at lytte og forstå hvornår din krop ønsker opmærksomhed, forstå hvad den fortæller dig og hvad du selv kan gøre, for at komme til at bo i en gladere krop! I denne uge arbejder vi både med den vestlige og den østlige filosofi omrking måden at beskue kroppens funktioner på. Du får indsigt i, hvordan de gamle tibetanere og kinesere og andre af Østens vise mænd, så på kroppen for 5000 år siden og hvordan deres visom stadig er aktuel i det 21´ende århundrede. Vi kommer ind på hvordan det moderne samfund ser på kroppen på en meget naturvidenskabelig og dokumenterende måde - en måde der blot er et par hundrede år gammel, men ikke desto mindre lige så vigtig og komplimenterende. Jeg fortæller om nogle af de muligheder der findes inden for Kinesisk Traditionel Medicin så du kan gøre dine egne erfaringer, når du kommer hjem. 
Du skal blot hjælpe din krop i den rigtige retning, så klarer den resten selv.

2023 er jubilæumsår i Den Blå Delfin

 

Pris før rabat fra kr. 8.640,-
inkl. kursus, fly, indkvartering i pensionat ved stranden m.m.

Afrejse d. 21/5 -2023 Reservér din rejse hér
Afrejse d. 3/9-2023 Reservér din rejse hér

 

 

På denne rejse arbejder vi med alle vores sanser. Vi begynder dagen på stranden med bevægelse: Pil-Yoga-Gym - et mix af Pilates, Yoga og Gymnastik, hvor kroppen arbejdes godt igennem. I disse sessioner, kommer du helt ned i tempo og du mærker kontakten til dit dybere jeg. Du mærker dine styrker og begræsninger. Dine små ømme steder er din krops måde at få opmærksomhed, således at du kan være bevidst nærværende om, hvordan du har det. Efter at du har fået din behandling af mig, vil du opleve hvordan afspænding at din krop, afstresser dit sind og fylder dig op med ny næring og livsenergi. 

Hver dag arbejder vi med din mentale muskel - hjernen. Med nærværsøvelser og forskellige meditiations- og åndedrætsteknikker, bliver du guided dybere ind i din forståelse af dig selv. På denne rejse starter vi din egen meditations og værensproces op, eller blot fortsætter din process, og måske bliver du nysgerrig efter mere? Hvis det er faktum, kan du læse mere på Bevidsthedsrejsen - "Dit bevidste Sind"

I løbet af ugen skal vi også besøge de varme kilder i Eftalou og vi skal sammen vandre på de skønneste ture i bjergene omkring Petra hvor vi bor. På disse ture vandre vi i stilhed og tager naturen helt ind under huden. Endnu en nærende oplevelse! Alt hvad vi gør i denne uge, vil hjælpe dig til endnu større bevidsthed om din fantastiske krop som hele tiden arbejder for dig på både det fysiske og det mentale plan. Du får dig et ståsted, et fundament af nærvær som du kan bruge på din videre vej. 

Flere oplevelser venter dig i denne uge og alle vil de booste din sanselighed. Så velkommen til "Bevidsthedsrejsen - Din Bevidste krop.

​Prisen pr. person:  

Delt dobbeltværelse

Enkeltværelse ​

KursusKursus ​

4.500,00 kr.

4.500,00 kr.

Flyrejse**

fra 3.300,00 kr.

fra 3.300,00 kr.

​​Privat indkvartering - 7 nætter

840,00 kr. (224 EUR)

1.680,00 kr. (224 EUR)

Samlet pris

8.640,00 kr.

9.480,00 kr.

Jubilæumspris på efterårsrejsen*

7.640,00 kr.

8.480,00 kr.

 

Alt dette får du:

 

Pris for kursus pr. person kr. 4.500,- inkluderer :     

 

Inkl. i prisen:

Morgen "Pil-Yoga-Gym" x 5 (mandag, tirsdag, onsdag, fredag og lørdag)

Guidede meditationer, visualiseringer og nærværsøvelser

Andre øvelser

Guidede vandreture i bjergene

Besøg i varme kilder

Daglig undervisning iflg. program

Besøg på middelalder borgruin

Byvandring

Wellness behandling på stranden i Petra

 

Ekskl. i prisen:

Forplejning 

Transfer med taxa (3 kan deles om en bil til ca. 25 EUR pr. person pr. vej) 

Ekstra wellness behandling kr. 600,- (for 60 min)

Ekstra ydelser:
Du har mulighed for at booke en ekstra behandling som udføres på stranden i Petra. F. eks.: Japansk Lifting (lækker ansigtsbehandling), Zoneterapi eller Massage.
Udflugter ud over de nævnte. ​

Minimum antal: 
Rejsen gennemføres ved minimum 4 deltagere. Du får besked hurtigt muligt om rejsen gennemførers, dog senest 1. februar 2022 for forårsrejsen og 1/4-2023 for efterårsrejsen. 
 
Flyrejse:
Når du modtager besked om gennemførelse af rejsen, kan du booke din flybillet gennem Spies Rejser som har afrejse søndag morgen og flyver direkte til Lesbos:
Spies Rejser benytter BRA. Afrejse fra København kl.07.00 og ankomst i Mytilini kl.11.15. Hjemrejse fra Mytilini kl.12.15 med ankomst i København kl.14.30.
Vi mødes i Københavns lufthavn (Kastrup) på afrejsedagen. 
Pris for fly Cph - Mjt t/r er ca. kr. 3.300,- afhængigt af tidspunkt for bestilling!
 
Betaling:  
Flybillet: Gennem Spies - du bestiller og betaler til rejsebureauet og deres betingelser er gældende.

Transfer: 
Afregnes med chauffør af taxa. 

Kursus:
Depositum på kr. 2.000,- straks ved tilmeldingen. Når depositum er indbetalt, er tilmeldingen bindende og refunderes kun hvis en anden overtager din plads på kurset.
Restbeløbet på kr. 2.500,- betales senest 2 mdr. før afrejsen.
Betalingen sker til Bank Nordik: Reg.: 6506 Konto nr.: 3051645501 eller på mobilepay: 19219 - husk at skrive dit fulde navn, dato for afrejse, samt navnet på rejsen: "Bevidsthedsrejsen" - Din bevidste krop.

Privat indkvartering:
Betales direkte til din vært i Petra med enten VisaKort eller i Euro. 
    
Afbestillingsbetingelser:

Spies:
Check Spies afbudsregler - de gælder for flybilletten.

Den Blå Delfin:
Ved afbestilling af din rejse hos Den Blå Delfin mere end 2 mdr. inden afrejse, mister du dit depositum. Resten af beløbet tilbagebetales til dit kontonummer.
Ved afbestilling af din rejse hos Den Blå Delfin mindre end 2 mdr. inden afrejse, mister du dit depositum, samt restbeløbet, med mindre en anden deltager ønsker at overtage din plads.

Privat indkvartering:
Da du først betaler for overnatning ved ankomst, så er der ikke noget at miste. 
  
Rejsegarantifonden:
Denne rejse betragtes af Rejsegarantifonden som et sammensat rejseprodukt. Bettina Werge er ikke registreret i Rejsegarantifonden og rejsen er derved ikke omfattet fondens dækning ved evt. konkurs. ​​​​Dog vil din flybillet som du selv køber direkte af enten Spies Rejser eller Apollo, være omfattet af Rejsegarantifondens dækning.​

Forlængelse af rejsen og lær også at give massage:
Hvis du har lyst til flere dage på Lesbos, så har du mulighed for at kombinere denne rejse med "Bevidsthedsrejsen" - Massagekursus. Forårsrejsen kan forlænges med ugen efter fra 28. maj - 4. juni 2023 og efterårsrejsen kan ugen før fra 27. august - 3. september 2023. 

Indkvartering:
Du indkvarteres i enkelt eller dobbelt værelser med toilet og bad i privat pensionat hos de lokale grækere. Til værelset hører enten en lille terrasse eller altan med udsigt mod havet eller bjergene. Pensionaterne ligger meget tæt på stranden med lokal trafik. De er alle af god standard og har som minimum et køleskab og en kedel på værelset så du kan lave lidt kaffe og te. Nogle steder er der også en kogeplade, men det kan ikke forventes. 
Det er altid meget hyggeligt at bo i privat indkvartering, da man kommer tæt på lokalbefolkningen og den græske kultur. Jeg bestiller værelset til dig gennem mine kontakter.

 

Privat indkvartering 7 dage på Pensionat Zefiros: (Hér får du et pænt og rent værelse med bad, køleskab og elkedel. Du får udsigt til havet med eftermiddagssol eller til bjergene med morgensol)

Pris person i EV : Euro ca. 231 (dkk. ca. 1.735,-) 
Pris person i delt DB : Euro ca. 116 (dkk. ca. 870,-)

 

Privat indkvartering 7 dage hos Tulla på stranden: (Hos Tulla får du værelse med et lille tekøkken direkte på stranden eller ud mod forhaven og vejen. Hér er også udsigt til bjergene)
Pris person i EV : Euro ca. 315 (dkk. ca. 2.365,-) 
Pris person i delt DB : Euro ca. 158 (dkk. ca. 1.185,-) 


 
Forplejning: 
Der er ikke kost inkluderet i rejsen. Morgenmad kan købes på en af de små tavernaer omkring pensionatet, eller du kan købe ind til det, i det lokale supermarked. Vi kommer til at bo i et område med masser af små græske tavernaer og de laver den skønneste mad efter opskrifter som har været i familiens eje gennem flere generationer. Det er virkelig en oplevelse som du skal glæde dig til. Du kan forvente at skulle bruge ca. Euro 30-40 per dag til mad og drikke.

Tilmeldingsfrist: 1 måned før afrejse eller så længe der er ledige pladser på flyet til Mytilini. 


Der vil også være plads til alene tid for dem som ønsker det! Deltager du som enkelt person, altså ikke har en partner eller ven/veninde med, så skal du vide at der altid vil være andre at være sammen med. Ovennænvte pris er afhængigt af booking af fly hos Spies Rejser. Ønsker du at deltage, men er sent ude, så kontakt mig alligevel. Du skal blot forvente at prisen kan stige lidt, afhængigt af flypriserne. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på 29914410. 

​Et par uger inden afrejse mødes vi et par hyggelige timer. Hér får du mulighed for at stille uddybende spørgsmål og lære de andre at kende. Har du spørgsmål inden er du selvfølgelig velkommen til at ringe til mig på tlf. 29914410

 

 

Vi forbeholder os ret til ændringer!

 

Booker du begge mine rejser ("Massagekursus" og "Din Bevidste Krop") sparer du 2.000,00 kr. med mit jubilæumstilbud. Se mere om "Bevidtshedsrejsen" - "Massagekursus" her


Tidligere deltagere har sagt:
 
Tonis oplevelse
 

Jeg meldte mig til Den Blå Delfin´s "Bevidsthedsrejsen" allerede flere måneder førend vi skulle afsted og jeg glædede mig vildt! Tiden nærmede sig og jeg skal love for at vi allerede inden afgang blev konfronteret med, hvad begrebet "Mindfulness" er for en størrelse!


Skæbnen ville at SAS begyndte at strejke ca. 1 uge før vi skulle afsted! Panikken bredte sig hurtigt blandt os der skulle afsted. Skulle vi ombooke, via en anden destination, eller hvad skulle vi dog gøre? Bettina tog det helt roligt - "blot vær med det der er". Hvorfor bekymre sig på forhånd. Ingen af os har indflydelse på det alligevel. Vær i tilliden til at alt ordner sig til vores fordel, og lad os så se nå vi nærmer os! Helt fantastisk...... for Bettina fik i den grad beroliget os alle, og hvad skete der? SAS gik i arbejde igen halvandet døgn inden vi skulle afsted! Allerede inden vi begyndte vores Bevidsthjedsrejse, lærte jeg, at hvorfor bekymre sig om noget man ikke kan gøre noget ved OG hvis man kan gøre noget ved en situation, er der jo ingen grund til at bekymre sig! SÅ mange tak for Indsigten, kære Bettina! Fra Toni

Inger-Lise´s oplevelse fra vores tur til Lesbos Maj 2019


Forestil dig:
At blive draget til kirkegang søndag morgen hvor præst og kor synger sin menighed til sig ved hjælp af højtalere i hele den lille by, at være en del af de lokale grækeres oplevelse af tryghed og tillid til deres kirke og tro. Det er en meget højtidelig og smuk oplevelse, som sluttes af på toppen af bjerget med meditation til Bettinas stille måde at indføre dig i meditationens virke, mens blæsten suser omkring dig og du synker ind i dig selv med lukkede øjne. Det er ren balsam for sjælen.

At dyrke Yoga på stranden i den første lune morgensol, at meditere 20 min. siddende med fødderne i vand kanten, og med lukkede øjne at mærke stilheden og velværet brede sig, mens bølgerne skvulper hen over de små strandsten. Det er sand helse for kroppen

At vandre i timevis i bjergene ad små lokale veje og stier, en del af tiden i fuldstændig tavshed, at sætte sig på en bjergtop og meditere til Bettinas stille messen, med lukkede øjne alligevel at kunne indfange og fastholde den smukke natur og nuet. Det er vitaminer for krop og sjæl.

At cykle op ad lange og til tider stejle veje, at presse kroppen og benene til det yderste inden du alligevel giver op og trækker cyklen det sidste stykke, for på lykkelig vis igen komme i sadlen og suse ned i et fantastisk tempo mens dufte og den smukke natur flyver forbi dig. Det er at blive høj uden at proppe sig med stimulerende midler.

At nå til de varme kilder i Eftalou, dagens højdepunkt, som er så varme at du ikke tænker at det er for almindelige mennesker at sænke sit legeme ned i, blot for at erfare at man ved tankens kraft og hjulpet på vej af vekselbadning mellem det kolde hav og det varme vand, pludselig finder at hele ens krop er sænket ned. Sid nu med lukkede øjne, lyt til Bettinas stille stemme, og mærk de særlige kræfter og mineraler i vandet, mærk efter hvad det gør ved din krop og din hud, det er ganske enkelt et lille meditativt mirakel.

At vandre ad nye veje, bjerge-blomster-havet i en smuk og fuldendt balance, at rulle Yoga-måtten ud, udelukke alt andet end at udføre dine øvelser og vejrtrækning mens insekter summer omkring dig og grøftekantens dufte og farver kryber ind under dine lukkede øjne. Det gør dig til et bedre menneske.
Alle disse skønne oplevelser og indtryk har givet mig smag for mere. Jeg vil skabe plads i mit liv til mere stilhed, mere tid til fordybelse og refleksion, og jeg er i gang, det kan lade sig gøre. Jeg prioriterer flere fysiske udfordringer, og giver mere tid og ro til mig selv, og til de ting som jeg sætter pris på. Jeg arbejder på at skabe mere positiv energi i mig selv ved meditation og åndedræts-øvelserne, jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til at lægge afstand til de ting som tidligere ærgrede mig og drænede mig for energi. Når jeg mediterer kan jeg mærke at mine tolerancer udvider sig, jeg er blevet bedre til at lade ting passere. Jeg tænker oftere ”Pyt med det” jeg kan alligevel ikke ændre på det der er sket. Jeg tager oftere nogle dybe indåndinger og puster langsomt ud og nyder den plads det giver i kroppen og ikke mindst i hovedet. De gør underværker, jeg har dem lige ved hånden og med mig alle steder, og jeg bruger det på alle mulige tidspunkter og i alle mulige situationer.
Alt dette har Du lært mig, Bettina - 1000 tak for det! ;-)
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 29914410, eller via formularen herunder.
Send:
*
Send:
*
Send:
*
Besked:
 
Kontakt
Den Blå Delfin
v./ Bettina Werge
Amagerbrogade 260
2300 København S.

E: bettina@blaadelfin.dk

M: 29914410
Book Online Hér
 
Åbningstider 
Mandag kl.10.00 - 18.00
Tirsdag  kl.10.00 - 18.00
Torsdag kl.10.00 - 18.00

Onsdag kl.10.00 - 15.00
Fredag  kl.10.00 - 15.00 Klinik & Hj. besøg

Lørdag  kl.10.00 - 14.00 Efter aftale
Søndag Lukket
 
Anmeld Os på:
 Facebook
Trustpilot
Instagram
Google Business
 
Medlem af:

FDZ (Danske Terapeuter)

Foreningen af Kranio Sakral og
Krops Terapi Danmark

RAB - Registreret Alternativ Behandler
Den Blå Delfin | Amagerbrogade 260 | 2300 København S | Tlf.: 29914410