Online booking

"Bevidsthedsrejsen" - til Lesbos i Grækenland d. 9. - 16. September 2022. - LUKKET FOR TILMELDING laugh

Pris kr. 8.495,- inkluderer kursus, fly og indkvartering i pensionat ved stranden.

 

 

 

Du får: et Retreate for Krop, Sind, Psyke & Sjæl

 

Pil-Yoga-Gym, et mix af Pilates - Yoga og Gymnastik på stranden - en Meditations praktis inkl. Åndedrætsøvelser som hjælper dig til en hverdag uden stress - Vandreture i bjergene i den skønneste natur - badning i Varme Kilder, som renser dig ud i krop og sind - Du får et 2 dages Stilheds Retreate alene på en øde strand, men sammen med os andre - et Retreate som styrker din Åndelige Fitness. Hér får du også din lækre Behandling af mig, som er med i prisen! Alt hvad vi laver i denne uge, gør vi for at kickstarte din egen proces så du bliver i stand til at mærke efter hvad der sker i dit sind, når du bliver bevidst om din krop! Du får 7 dage med masser af oplevelser og tid til Fordybelse. I løbet af ugen besøger vi også en Middelalderborg i den smukke bjergby Molivos og vi skal på besøg på en græsk farm, hér foregår grækernes egen olivenproduktion, måske vi smager på årets høst. Kom med og bliv ladet op laugh

 

 

"Bevidsthedsrejsen"
- din bevidste rejse til Lesbos i Grækenland

Afrejse d. 9 - 16/9 - 2022 - LUKKET FOR TILMELDING wink

Reservér din "Bevidsthedsrejse" i 2023 allerede nu!

Afrejse d. 2 - 9/6 - 2023   - Reservér din rejse hér
Afrejse d. 8 - 15/9 - 2023 - Reservér din rejse hér

Early bird rabat kr. 500,- v. bestilling af turene til 2023 inden 1. dec. 2022 - Reservér din rejse hér

Pris for kursus pr. person kr. 4.500,- (før early bird) inkluderer :
 

Pil-Yoga-Gym x 6 (undtaget på fridagen)
Meditation v. havet x 6 (undtaget på fridagen)
Kursus x 5 formiddage eller eftermiddage á 3 timer dagligt.
 

Wellnessbehandling  - vælg mellem:
(Japansk lifting, Fod, Nakke, Hovedbundsmassage) 
Ansigtsbehandling

Vekselbadning i Varme kilder x 2

Guidede vandreture i bjergene omkring Petra hvor vi bor! 

Besøg på græske farm
Besøg på middelalder borgruin
Byvandring
Tema dag - med valgt emne!

(Silents retreate v. Eftalou 1-2 overnatninger) 

Reservér din rejse hér

Vi flyver fra Kastrup lufthavn til Mytilini, som  er hovedbyen på Lesbos.

Pris for fly pr. person kr. 2.900,- 
Fly bookes direkte hos Spies som booker sig ind hos SAS. Du booker selv din flybillet, men jeg hjælper dig gerne :-)

Transport fra Mytilini lufthavn t/r foregår med minivan eller taxi og koster ca. Euro 30,- t/r (ca. kr. 225,-) pr. person som betales til mig i Euro inden afrejse fra København.

 

Vælg mellem:

Privat indkvartering 7 dage på Pensionat Zefiros:

(Hér får du et pænt og rent værelse med bad, køleskab og elkedel. Du får udsigt til havet med eftermiddagssol eller til bjergene med morgensol)

 

Pris person i EV : Euro 231 (dkk. 1.735,-) 
Pris 1 person i delt DB : 116 Euro (ca. dkk. 870,-)


Eller:

Privat indkvartering 7 dage hos Tulla på stranden:

(Tulla s værelser, er med et lille tekøkken og ligger ud til stranden eller ud mod forhaven og vejen.

Pris person i EV : Euro 315 (dkk. 2.365,-) 
Pris person i delt DB : Euro 158 (dkk. 1.185-)


Morgenmaden kan købes på overnatningsstedet, på en taverna indenfor 1 min gang, eller du kan handle ind  i supermarkedet

Reservér din rejse hér

Reservér din rejse hér

"Bevidsthedsrejsen" er en rejse for dig, som ønsker et liv hvor du selv står ved roret, tager ansvar og bestemmer hvilken vej skibet skal sejle. Det er et Retreate og en bevidst rejse som styrker dig og dine sanser. I løbet at ugen, kommer du tæt på naturen, du vandrer i bjergene hvor geder krydser din vej, mens ørnenes skrig lyder højt over dit hoved. Du bader i Varme kilder & koldt havvand som renser dig ud i krop og sind, byder hver dag "godmorgen" med Meditation i strandkanten, dyrker Mindfulness og Yoga i sandet, synger og danser og mærker nyt liv i din krop. 

I denne uge slipper du fysiske og mentale spændinger. Dine sanser åbner sig, Din krop vækkes til live & dit sind falder til ro! Følelsen af frihed får dit hjerte til at boble af glæde og nærvær. Du får en pause fra hverdagens travlhed og lærer at give slip på tankemylderet. Du får tid til fordybelse og til at mærke kroppens forskellige lag, du går på opdagelse i din fysiske krops styrker og begrænsninger så de ikke sætter sig som Stress, Spændinger og Smerte. Du får redskaber til at mærke efter, så du kan fange signalerne fra din krop i tide.

På vores Stilhedsretreate, hvor du får en spændende og facinerende indsigt i "hvem DU er". I disse dage vil du være alene, sammen med andre, men dog uden stimmulanser som Mobil telefon, Pc o.l. laugh Du vender blikket indad vha. meditation - Åndedrætsøvelser - Sanseøvelser - Sandmassage. Dine sanser skærpes og du bliver ligesom skarpere på hvad du vil med dit liv! 
Der vil også være plads til egentid til solbadning eller til at fordybe sig i en bog.
 

​Inger-Lises historie:
........en meget højtidelig og smuk oplevelse, som sluttes af på toppen af bjerget med meditation til Bettinas stille måde at føre dig ind i meditationens virke....du synker ind i dig selv....det er ren balsam for sjælen.


Læs mere hér 

Tonis historie:
.......Allerede inden vi begyndte vores "Bevidsthedsrejse" lærte jeg, at hvorfor bekymre sig om noget man ikke kan gøre noget ved OG hvis man kan gøre noget ved en situation, er der jo ingen grund til at bekymre sig! SÅ mange tak for Indsigten, kære Bettina! Fra Toni


Læs mere hér 
 

Hver morgen starter vi med Pil-Yoga-Gym, et mix af Pilates - Yoga - og Gymnastik øvelser, hvor du nænsomt vækkes du til live efter nattens restitution. Efter morgenmaden starter vi op på dagens program som Åndedræts øvelser der hjælper dig til at slippe stramhed i brystet og ilter dine lunger, så du igen med et "Ahhhh" kan tage livet ind. Programmet indeholder masser af Sanseøvelser og Nærværsøvelser og du bliver ført ind i Meditationens verden og lærer om de forskellige måder at meditere på og hvad meditation gør for din mentale tilstand. Du får teknikker til daglig brug derhjemme, som giver dig mere ro og mindre stress. Ugens øvelser og meditationer er spredt over dagen. Når vi vandrer i bjergene, foregår det mest i stilhed, for at styrke din Åndelige Fitness, som hjælper dig til at regulere uhensigtsmæssige tankemønstre. På dit "Stilheds retreate" nyder du dit eget selskab på en øde strand, alene men sammen med andre!. På dette retreate intensiveres dine sanseoplevelser og du får din lækre behandling af mig som er inkluderet i prisen. Om eftermiddagen finder vi tid til et tema som passer til ugens program. Det kunne f.eks være et Engletema! 

 

Luk lyset ind - du kan godt!
Lykken er også for dig - tør du tro på det!
Lad os gå vejen sammen!
Har du en følelse af, at du hverken må ses, høres eller tale?
Eller hverken ser, hører eller taler de med dig?


 
Gemmer du din sårbarhed bag et skjold?
Behøver du en saltvandsindsprøjtning?
Kører din hjerne altid på højtryk?
Eller har du tankemylder?
Vær ét med naturen - vi er alle blot en krusning på overfladen i den brusende elv
Er DINE tanker en sandhed, eller findes der flere sandheder i samme sag?
Er du en skygge af dig selv?
Søger du balance i dit liv - du vælger selv at tage det første skridt!
Din sjæl synger når du lytter til din indre stemme - din mavefornemmelse!

Klik på de små billeder - hver især stiller de dig nogle åbne spørgsmål eller mulige svar. laugh Du kan klikke på billedet med en mus eller en finger. Hvis du føler dig "trigget" af blot 4 af billederne, ja så er kurset noget for dig. Jeg håber at du bliver inspireret? Du kan jo forsøge at stille dig selv nogle modsat rettede spørgsmål?

Tør du udfordre dig selv til et bedre liv?
Er du ved at nå din grænse?
Er du ved at være klar til at vælge en ny vej?
Er du altid i tvivl?
Er din hjerne låst fast så du ikke længere ved hvad vej du skal gå?
Er du blot en brik i andres spil?
Skal du leve op til alle krav og forventninger?
Dine egne OG andres?
 
Der er lys forude - tør du gå efter lyset?
Mangler du balance i dit liv?
Tør du være dit eget lys?
Tager du lykkepiller eller vil du være lykkelig uden piller?
Liver er 10 % hvad der sker og 90 % hvad du tænker om det!

 

Tonis oplevelse
 

Jeg meldte mig til Den Blå Delfin´s "Bevidsthedsrejsen" allerede flere måneder førend vi skulle afsted og jeg glædede mig vildt! Tiden nærmede sig og jeg skal love for at vi allerede inden afgang blev konfronteret med, hvad begrebet "Mindfulness" er for en størrelse!


Skæbnen ville at SAS begyndte at strejke ca. 1 uge før vi skulle afsted! Panikken bredte sig hurtigt blandt os der skulle afsted. Skulle vi ombooke, via en anden destination, eller hvad skulle vi dog gøre? Bettina tog det helt roligt - "blot vær med det der er". Hvorfor bekymre sig på forhånd. Ingen af os har indflydelse på det alligevel. Vær i tilliden til at alt ordner sig til vores fordel, og lad os så se nå vi nærmer os! Helt fantastisk...... for Bettina fik i den grad beroliget os alle, og hvad skete der? SAS gik i arbejde igen halvandet døgn inden vi skulle afsted! Allerede inden vi begyndte vores Bevidsthjedsrejse, lærte jeg, at hvorfor bekymre sig om noget man ikke kan gøre noget ved OG hvis man kan gøre noget ved en situation, er der jo ingen grund til at bekymre sig! SÅ mange tak for Indsigten, kære Bettina! Fra Toni

Inger-Lise´s oplevelse fra vores tur til Lesbos Maj 2019


Forestil dig:
At blive draget til kirkegang søndag morgen hvor præst og kor synger sin menighed til sig ved hjælp af højtalere i hele den lille by, at være en del af de lokale grækeres oplevelse af tryghed og tillid til deres kirke og tro. Det er en meget højtidelig og smuk oplevelse, som sluttes af på toppen af bjerget med meditation til Bettinas stille måde at indføre dig i meditationens virke, mens blæsten suser omkring dig og du synker ind i dig selv med lukkede øjne. Det er ren balsam for sjælen.

At dyrke Yoga på stranden i den første lune morgensol, at meditere 20 min. siddende med fødderne i vand kanten, og med lukkede øjne at mærke stilheden og velværet brede sig, mens bølgerne skvulper hen over de små strandsten. Det er sand helse for kroppen

At vandre i timevis i bjergene ad små lokale veje og stier, en del af tiden i fuldstændig tavshed, at sætte sig på en bjergtop og meditere til Bettinas stille messen, med lukkede øjne alligevel at kunne indfange og fastholde den smukke natur og nuet. Det er vitaminer for krop og sjæl.

At cykle op ad lange og til tider stejle veje, at presse kroppen og benene til det yderste inden du alligevel giver op og trækker cyklen det sidste stykke, for på lykkelig vis igen komme i sadlen og suse ned i et fantastisk tempo mens dufte og den smukke natur flyver forbi dig. Det er at blive høj uden at proppe sig med stimulerende midler.

At nå til de varme kilder i Eftalou, dagens højdepunkt, som er så varme at du ikke tænker at det er for almindelige mennesker at sænke sit legeme ned i, blot for at erfare at man ved tankens kraft og hjulpet på vej af vekselbadning mellem det kolde hav og det varme vand, pludselig finder at hele ens krop er sænket ned. Sid nu med lukkede øjne, lyt til Bettinas stille stemme, og mærk de særlige kræfter og mineraler i vandet, mærk efter hvad det gør ved din krop og din hud, det er ganske enkelt et lille meditativt mirakel.

At vandre ad nye veje, bjerge-blomster-havet i en smuk og fuldendt balance, at rulle Yoga-måtten ud, udelukke alt andet end at udføre dine øvelser og vejrtrækning mens insekter summer omkring dig og grøftekantens dufte og farver kryber ind under dine lukkede øjne. Det gør dig til et bedre menneske.
Alle disse skønne oplevelser og indtryk har givet mig smag for mere. Jeg vil skabe plads i mit liv til mere stilhed, mere tid til fordybelse og refleksion, og jeg er i gang, det kan lade sig gøre. Jeg prioriterer flere fysiske udfordringer, og giver mere tid og ro til mig selv, og til de ting som jeg sætter pris på. Jeg arbejder på at skabe mere positiv energi i mig selv ved meditation og åndedræts-øvelserne, jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til at lægge afstand til de ting som tidligere ærgrede mig og drænede mig for energi. Når jeg mediterer kan jeg mærke at mine tolerancer udvider sig, jeg er blevet bedre til at lade ting passere. Jeg tænker oftere ”Pyt med det” jeg kan alligevel ikke ændre på det der er sket. Jeg tager oftere nogle dybe indåndinger og puster langsomt ud og nyder den plads det giver i kroppen og ikke mindst i hovedet. De gør underværker, jeg har dem lige ved hånden og med mig alle steder, og jeg bruger det på alle mulige tidspunkter og i alle mulige situationer.
Alt dette har Du lært mig, Bettina - 1000 tak for det! ;-)

Alt dette får du:


Pris for kursus pr. person kr. 4.500,- inkluderer : (Du får earlybird rabat kr. 500,- på efterårsturen v. bestilling - inden 1. maj 2022)

Morgen Pil-Yoga-Gym x 6 (undtaget på fridagen)
Morgen meditation v. havet x 6 (undtaget på fridagen)
Kursus x 5 formiddage eller eftermiddage á 3 timer dagligt.
Guidede vandreture i bjergene omkring Petra hvor vi bor! 

Besøg på græske farm
Vekselbadning i Varme kilder x 2
Valgte wellnessbehandling: 
(Japansk lifting eller Fod, Nakke, Hovedbundsmassage) 
Ansigtsbehandling
Besøg på middelalder borgruin
Byvandring
Tema dag - med valgt emne!

(Silent retreate v. Eftalou 2 overnatninger) 

 

Privat indkvartering 7 dage på Pensionat Zefiros: (Hér får du et pænt og rent værelse med bad, køleskab og elkedel. Du får udsigt til havet med eftermiddagssol eller til bjergene med morgensol)

Pris person i EV : Euro 231 (dkk. 1.735,-) 
Pris person i delt DB : 116 Euro (dkk. 870,-)

 

Privat indkvartering 7 dage hos Tulla på stranden: (Hos Tulla får du værelse med et lille tekøkken direkte på stranden eller ud mod forhaven og vejen. Hér er også udsigt til bjergene)
Pris person i EV : Euro 315 (dkk. 2.365,-) 
Pris person i delt DB : Euro 158 (dkk. 1.185,-) 

 

Pris for flyrejse t/r  Kastrup lufthavn til Mytilini, hovedbyen på Lesbos er ca. kr. 2.900,- Flyrejsen bookes direkte hos Spies Rejser som booker sig ind hos SAS e.a. samarbejdspartner. Du står selv for booking af flybillet, men jeg hjælper dig gerne :-)

 

Transport fra Mytilini Lufthavn t/r foregår med minivan eller taxi og koster 30 euro,- Dette betales til mig i euro inden afrejse fra København

 

Beslut dig og reservér din forårs- / efterårsferie hhv. inden 1. december / 1. maj og få rabat kr. 500,- Betal depositum på mobilepay 19219 på kr. 2000,- pr. person, så er din plads reserveret og sikret. Du vil  modtage din forhåndsreservation i din indbakke. Det endelige program udleveres inden afgang, når vi mødes i Kastrup. Tilmeldingsfristen lukker v. 10 tilmeldte. Restbeløbet betales 60 dage inden afrejsen. 

Et par uger inden afrejse mødes vi et par hyggelige timer. Hér får du mulighed for at stille uddybende spørgsmål og lære de andre at kende. Har du spørgsmål inden er du selvfølgelig velkommen til at ringe til mig på tlf. 29914410

Afbestillingsbetingelser:
Senest 60 dage inden afrejse. Ved for sent afbestilling kan du forvente at betale et administrationsgebyr på kr. 2000,-. Når du køber fly og/eller hotel gennem Spies, er det rejsebureauets afbestillingsregler som er gældende.Rejsen er en sammensat rejse, og det betyder at du selv står for rejsen som arrangør. I fald at kurset skulle blive aflyst pga.force majeure som epidemier, krig, o.l. frafalder retten til erstatning som tilbagebetaling eller erstatningsundervisning. Det er derfor er det vigtigt at du undersøger din rejse,- og afbestillingsforsikring - Det giver tryghed - som oftes kan du let tilkøbe disse forsikringer hos dit forsikringsselskab.

 

Der vil også være plads til alene tid for dem som ønsker det! Deltager du som enkelt person, altså ikke har en partner eller ven/veninde med, så skal du vide at der altid vil være andre at være sammen med. Ovennænvte pris er afhængigt af booking af fly hos Spies Rejser. Ønsker du at deltage, men er sent ude, så kontakt mig alligevel. Du skal blot forvente at prisen kan stige lidt, afhængigt af flypriserne. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på 29914410. Jeg glæder mig til at lære Dig en masse gode tricks og teknikker indenfor massageverdenen.

Reservér din rejse hér


Vi forbeholder os ret til ændringer!
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 29914410, eller via formularen herunder.
Send:
*
Send:
*
Send:
*
Besked:
 
Kontakt
Den Blå Delfin
v./ Bettina Werge
Amagerbrogade 260
2300 København S.

E: bettina@blaadelfin.dk

M: 29914410
Book Online Hér
 
Åbningstider 
Mandag kl.10.00 - 18.00
Tirsdag  kl.10.00 - 18.00
Torsdag kl.10.00 - 18.00

Onsdag kl.10.00 - 15.00
Fredag  kl.10.00 - 15.00 Klinik & Hj. besøg

Lørdag  kl.10.00 - 14.00 Efter aftale
Søndag Lukket
 
Anmeld Os på:
 Facebook
Trustpilot
Instagram
Google Business
 
Medlem af:

FDZ (Danske Terapeuter)

Foreningen af Kranio Sakral og
Krops Terapi Danmark

RAB - Registreret Alternativ Behandler
Den Blå Delfin | Amagerbrogade 260 | 2300 København S | Tlf.: 29914410