Online booking

Baby behandling

Kranio Sakral Terapi og Zoneterapi til din Baby


Når du kommer til behandling med din baby hos mig, så ved jeg ved at du kommer med det mest dyrbare du har, og ønsker at få den allerbedste behandling. Det får du hos mig! Jeg er både Zoneterapeut og Kranio Sakral Terapeut, og derfor vælger jeg oftest at give dit barn en kombination af de 2 behandlinger. På den måde arbejder jeg optimalt med både knogle-, muskel-, hinde og organsystemet. Sagt med andre ord, jeg anskuer situationen hos dit barn fra flere vinkler. Jeg checker hele kroppen igennem for diverse skævheder, spændinger og andre ubalancer. Den lille nye krop er så fin og ny og blød, at den blot skal vises vejen, så klarer den selv resten!

 

Min Baby fik Kranio Sakral Terapi / KST


Bettina kom på hjemmebesøg hos mig og min lille Lea. Lea var bare så ked af det og jeg ved ikke hvad du gjorde, men det tog blot 1 behandling og hun fik det fantastisk efterfølgende. 1000 tak Bettina. Kh. fra Lea´s mor Gitte

Priser

 
30 minutter kr.  350,-
45 minutter kr.  450,-
60 minutter kr.  600,-

Kranio Sakral Terapi - KST til babyer


En amerikansk osteopat lavede, for år tilbage, en undersøgelse, der viste at 88% af nyfødte børn udsættes for skader i lettere eller svære grad allerede i forbindelse med fødslen. Fødslen er en voldsom proces. Kraniet bliver presset sammen for at kunne passere i fødselskanalen. Oftest folder kraniet sig ud igen af sig selv, men hos nogle børn sker dette ikke, og knoglerne kommer ikke rigtigt på plads igen. Dette medfører et asymmetrisk tryk i de 2 hjernehalvdele, således at de forskellige strukturer i kraniet ikke fungerer optimalt og derved heller ikke resten af kroppen.
I Kranio Sakral Terapi arbejdes der med nervesystemetog med meget blid berøring guides vævet tilbage på dets oprindelige plads. 
Børn kan behandles helt ned fra de er få dage eller timer gamle. Nogle er blevet hjulpet med én behandling, andre får først en væsentlig bedring efter flere behandlinger.
Symptomer hos spædbørn kan f.eks være:
 • nakke spændinger 
 • skæv nakke
 • skævt kranie
 • skævt baghoved
 • kolik
 • søvnbesvær
 • uro
 • svært ved at bruge sut
 • Øreproblemer

Zoneterapi til Babyer


Kolik, kolikbørn, spædbarnskolik er sikkert begreber du har hørt om.
Nogle babyer er født med det man kalder et umodent tarmsystem, som kan medføre unødig luft i maven og det kan føre til gråd. Det kan også være at din baby ikke sover ret meget, eller ikke rigtig kan komme af med sin afføring. Det kan være at du har et barn der gang på gang er plaget af problemer med ørerne. Hvad det end er, kan de allerfleste hjælpes med zoneterapi.
Når du starter et zoneterapi forløb af din baby er det vigtigt at du har gjort op med dig selv om du vil følge de råd og anvisninger som du vil få. Vi ønsker at hjælpe din baby så godt som muligt og derfor er der nogle forskellige råd, som det er hensigtsmæssigt at følge og hvor dette er en forudsætning for et varigt og godt resultat.
Ønsker du at booke tid til din baby, gøres det pr. telefon og ikke online!

Zoneterapi til baby


Efter længere tids indlæggelse på hospitalet, med vores nyfødte søn, som havde problemer med sine lunger, startede vi hos Bettina til baby zoneterapi. Vi havde rigtig gode erfaringer fra vores store datter, som havde fået baby zoneterapi behandlinger for "ondt i maven" da hun var lille. Med zoneterapi har Bettina fået vores søn igennem den sidste del af forløbet, tilbage til en normal rask dreng. Vi har nu en sund og glad dreng som trives og har det rigtig godt. Så STORT tak til Bettina
Min hverdag er normalt, i kraft af mit arbejde, fyldt med fakta og rene linjer. Derfor var jeg også en anelse skeptisk, da jeg blev foreslået af bl.a. min sundhedsplejerske at prøve at få min lille meget ulykkelige datter til zoneterapi.
Hold da op! Allerede første gang vi var hos dig, og du uden videre kunne tage min datter i dine arme, " nusse" hende under fødderne og få hende til at falde i søvn hos dig. Min datter - hende som kun vil være hos sin mor. Jeg var dybt imponeret. Efter de første par gange var Laura ret urolig, men ganske langsomt tøede hun op til verden. Den helt store forandring skete efter 3. behandling hvor du arbejdede direkte på spændingen. Hun skreg uafbrudt i 1,5 time, krummede sig sammen og var meget ked. Må indrømme at jeg tænkte, " hvad har du dog gjort ved min datter".
MEN det mest utrolige er, at hun faktisk ikke har grædt siden! Hun smiler og griner og vil gerne være hos andre mennesker. Det er en helt anden pige vi har fået herhjemme. Så 1000 tak. Både fordi du fixede min lille datter´s mave, men også fordi du simpelthen er så god til det du laver. Man føler sig 100 % tryg ved dig med det samme, og det er virkelig guld værd.

Christine & Laura

Dit første møde hos Den Blå Delfin  


Når du kommer med din baby, behøver du ikke være ”køreklar”. Skal baby skiftes eller ammes under behandlingen så er det ingen hindring. Jeg behandler din baby imens. Hvis din baby sover ved ankomsten til klinikken, så behandler jeg mens din baby sover. Så kan du evt. tage liften eller "soveposen" med babyén i, med ind. Ofte sover din baby videre og opdager slet ikke at han / hun har fået behandling.
Den første gang du kommer til behandling sætter jeg 60 minutter af fordi vi både skal skrive journal og jeg skal give behandling til dit barn. Det er vigtigt at kende barnets historie. Nogle gange har det været en svær fødsel med komplikationer, andre gange er fødslen gået meget hurtigt. Det er vigtigt for mig at kende til jeres historie, så jeg kan få en fornemmelse af, hvad der kan være årsag til problemet.
Du vil få en masse gode råd og teknikker til din baby ved vores første møde.
Det kan for eksempel være:
 • Ammeteknikker
 • Brug af sut - hvordan lære du din baby at tage imod sutten
 • Ro på tarmene - hvad kan du selv gøre
 • Svøb af din baby - når det ikke er i dynen
De efterfølgende gange behøver vi 30-45 minutter. Ialt skal du forvente at en ked "ondt i maven" baby skal have 3-4 behandlinger med ca. 1 uges interval). Den enkelte behandling skal have noget tid til at blive integreret i den lille krop inden vi fortsætter med næste behandling. 
Imellem behandlingerne kan det godt virke som om problemet bliver forværret et par dage efter behandlingen. Det er helt normalt! Vi går jo ind og skubber lidt til problemet som så vil røre på sig. Det kan føles som om det går 3 skridt tilbage, førend det går fremad eller det kan gå 3 skridt fremad allerede efter første behandling. Når dette sker, er det let at tænke " hvorfor skal vi så komme flere gange "? Det skal I fordi det går tilbage igen. Det vil gå lidt frem og lidt tilbage mellem behandlingerne, for til sidst at være helt godt! Herefter vil behandlingen holde og din baby vil være en glad baby.

" Happy Babies " & Glade Babyer under og efter behandling hos Den Blå Delfin laugh

Læs om Wellness - Det Guddommelige valg
Læs om Tankefelt Terapi / TFT
Læs om Kranio Sakral Terapi / KST

Vejledende ledige tider

Tir d.3/10 kl.11.15,12.30,14.30
Tor d.5/10 kl.10,12.30,14
Fre d.6/10 kl.13.30
Man d.9/10 kl.10,11.15,15.15,16.30
Tir d.10/10 kl.14.45,16,17
Kontakt
Den Blå Delfin
v./ Bettina Werge
Amagerbrogade 260
2300 København S.

E: bettina@blaadelfin.dk

M: 29914410
Book Online Hér
 
Åbningstider 
Mandag kl.10.00 - 18.00
Tirsdag  kl.10.00 - 18.00
Torsdag kl.10.00 - 18.00

Onsdag kl.10.00 - 15.00
Fredag  kl.10.00 - 15.00 Klinik & Hj. besøg

Lørdag  kl.10.00 - 14.00 Efter aftale
Søndag Lukket
 
Anmeld Os på:
 Facebook
Trustpilot
Instagram
Google Business
 
Medlem af:

FDZ (Danske Terapeuter)

Foreningen af Kranio Sakral og
Krops Terapi Danmark

RAB - Registreret Alternativ Behandler
Den Blå Delfin | Amagerbrogade 260 | 2300 København S | Tlf.: 29914410