Online booking

Graviditets behandlinger

Du kan få både Fysiurgisk Massage, Hotstone Massage, Zoneterapi og Kraniosakral Terapi igennem hele din graviditet. Giv dig selv denne særlige omsorg. Du får lindret graviditetsgener som lænde-, og bækkensmerter, væske i hænder, fødder og ben m.m. I slutningen af din graviditet kan jeg stærkt anbefale vores store og helt fantastiske "Fødselsklar" behandling. Den varer 120 min. og er inkluderet en fødselsmeditation!
 

Læs mere om kompetancer hér

" Tak for en skøn " Fødselsklar" behandling. Helt fantastisk at du også har en fødselsmeditation i selve behandlinge. Kan klart anbefales" 
Tak fra Vivi
Hos os kan du vælge mellem flere forskellige graviditetsbehandlinger.
Du kan vælge mellem 60 - 120 minutters varighed.
 • Fysiurgisk Massage - delmassage (halv krop) eller Zoneterapi (60 min.)
 • Kombineret Fysiurgisk Massage & Zoneterapi (90 min.)
 • Helkropsmassage - Fysiurgisk Massage (90 min.)
 • "FødselsKlar"- den helt store og skønne behandling. Denne behandling består af Fysiurgisk Massage, Hotstone Massage, Zoneterapi og Fødselsmeditation - en super fin oplevelse som anbefales fra uge 30 og helt frem til termin (120 min.)
 • Du kan selvfølgelig også vælge den helt store Hotstone massage på 120 minutter som din fødselsklar behandling, hvis du ønsker det. Den booker du blot under Hotstone massage (120 minutter)
Priser
 
 60 minutter kr.   600,-
 90 minutter kr.   900,-
120 minutter ("FødselsKlar") kr. 1.200,-
120 minutter (Hotstone massage) kr. 1.200,-

Gravid for første gang?

Når du bliver gravid for første gang, ændrer din verden sig pludselig. Det sker selvfølgelig ikke på én gang, men gradvist gennem hele graviditeten modnes du mere og mere. Du skal vende dig til tanken om at du ikke længere er alene. En spire er begyndt at vokse i dit skød. Måske holder du op med at skrå over gaden mellem 2 lys kryds og går pænt hen til overgangen og venter på grønt lys.
Du cykler ikke længere over for rødt lys, selvom du kun skal rundt om hjørnet til højre. Ja, faktisk bliver du helt god til at færdes i trafikken.
Du føler dig måske mere betydningsfuld end før, i kraft af at noget betydningsfuldt sker i din krop og i dit liv. Du har helt ret. Du er betydningsfuld. Du er fuld af liv! Og dét i mere end én forstand.
Under graviditeten hvor du hurtigt får nogle flere kilo at slæbe rundt på, vil du kunne få stor glæde af en af vores graviditets behandlinger. 
Husk at medbringe din vandrejournal ved første behandling. Her står bl.a. noget om dit blodtryk som kan have relevans for dit velbefindende under behandlingen.
Læs også Sundhedsstyrelsens anbefalinger til gravide her
 

Massage til Gravide


Massage er ofte det første folk tænker på først, når de har ondt eller skal forkæle sig selv! For dig som gravid er Massage én af flere valg muligheder hos Den Blå Delfin.
Måske genkender du gener som:
 • Smerter i Ryg - Nakke - Skuldre og Lænd  
 • Iskiærs smerter
 • Kramper i ben o.l.
Hele din krop føles træt af den øgede vægt og på dette tidspunkt vil du kunne nyde en dejlig afslappende og energigivende massage. Du vil kunne drømme dig tilbage, eller måske frem til den dag hvor du atter kan ligge på maven igen, men lige nu kan du nyde at ligge på maven på en af vore professionelle graviditets brikse. 
 

Graviditetsbrikse


Her ser du de 2 forskellige graviditetsbrikse som vi benytter på klinikken.
Her ligger du helt fantastisk godt. Du har plads til din hurtigtvoksende mave og kan
nyde at ligge på maven, måske for første gang i meget lang tid.
Bare dét at ligge på maven igen, er for de fleste en helt enestående følelse. 
Mange spørger om de ikke må låne briksen med hjem. angel

Glæd dig til at nyde en skøn og energigivende massage.
Du vil næsten kunne svæve hjem efter din massage. 

Zoneterapi til Gravide


Under din graviditet er zoneterapi en rigtig god måde at tilføre kroppen ekstra energi på og stimmulere de indre organer. Zoneterapi virker forebyggende, afslappende og beroligende på dig, og ikke mindst på din baby. Det vil give dig mere energi og større velbefindende igennem hele din graviditet. Det er altid muligt at forebygge, men også lindre allerede opståede symptomer. Jo før du kommer under behandling des bedre. OG - din baby har lige så stor fornøjelse af behandlingen som DU har.

Er du gravid kan zoneterapi afhjælpe forskellige gener som f. eks. 
 • Træthed
 • Kvalme
 • Væske i kroppen
 • Carpaltunnelsyndrom (væskefyldte og sovende fingre)
 • Bækkenløsnings problemer
 • Ømhed i bækkenet
 • Plukkeveer
 • Kvalme
Når du er gravid, er det især gener som væske i ben, fødder og hænder som kan føles belastende. Hvis du har begyndende bækkenløsning, kan jeg hjælpe dig med Zoneterapi. Hér er zoneterapien virkelig til stor hjælp. Jo før du kommer, des bedre kan du hjælpes! Har det stået på et stykke tid, ja så kom alligevel. Jeg kan næsten altid forbedre situationen og reducere smerterne til det bedre, eller få dem helt væk.

Gravid fødselsklar" inkl. varme sten

Jeg har i dag fået "Gravid fødselsklar" behandling, som jeg kun kan anbefale.
Bettina udnytter alle 120 minutter til at komme forbi kroppens mest udmattede punkter og de varme sten bliver brugt aktivt, til at få massagen til at virke dybere inde - hvilket er særdeles godt for en træt gravid-krop! Med zoneterapien mærkes hurtigt, hvorfor behandlingen hedder "fødselsklar" og det hele toppes med en meditation i et afslappende og behageligt miljø, hvor mor og baby bliver tunet ind på den kommende fødsel. Hele behandlingen er 120 minutters afbræk, hvor det totale fokus er på den kommende store begivenhed - fødslen. Denne behandling må du som gravid ikke snyde dig selv for! Kærlig hilsen Denice

 

Book din Graviditetsbehandling 
Læs om Baby behandling 
Læs om Hotstone behandling

Vejledende ledige tider

Ons d.31/5 kl.13.45,17.30
Tor d.1/6 kl.13.45
Tir d.6/6 kl.15.45
Ons d.7/6 kl.16,17.15
Tor d.8/6 kl.13.15,14.30

 
Kontakt
Den Blå Delfin
v./ Bettina Werge
Amagerbrogade 260
2300 København S.

E: bettina@blaadelfin.dk

M: 29914410
Book Online Hér
 
Åbningstider 
Mandag kl.10.00 - 18.00
Tirsdag  kl.10.00 - 18.00
Torsdag kl.10.00 - 18.00

Onsdag kl.10.00 - 15.00
Fredag  kl.10.00 - 15.00 Klinik & Hj. besøg

Lørdag  kl.10.00 - 14.00 Efter aftale
Søndag Lukket
 
Anmeld Os på:
 Facebook
Trustpilot
Instagram
Google Business
 
Medlem af:

FDZ (Danske Terapeuter)

Foreningen af Kranio Sakral og
Krops Terapi Danmark

RAB - Registreret Alternativ Behandler
Den Blå Delfin | Amagerbrogade 260 | 2300 København S | Tlf.: 29914410