Prøv vores 
Hotstone Massage - 
Måske byens bedste?

Se artikel fra ugebladet
Ude og Hjemme
Kranio Sakral Terapi -

"Den blide behandling
med den dybe virkning"
Læs her 
Eksamens Angst - Bange for at Flyve -
Hede / Svede ture - Smerter i Kroppen - Dårligt Selvværd o.a.

Få hjælp med Tankefelt Terapi - 
Se kunde referencer hér
Book akut tid på 2991 4410 ell. Book online 

 

Hvad siger kunderne om
Hotstone Massage hos Den Blå Delfin ?

læs her:
Har du et særligt ønske om sammensætningen af en behandling? Behandlingsform / antal minutter?
Så ring og lad os tale om det wink
  
NYHEDER
Kursus på Lesbos

Bonuskort 10 % opsparing

Læs mere om nyheder her

DEN BLÅ DELFIN - KUNDE REFERENCER

Om Fysiurgisk Massage

 
Da jeg dyrker motion på eliteplan, - Triatlon og Ironman og "løbende" deltager i verdensmesterskaberne i forskellige discipliner, er det vigtigt for mig at få behandling af en massør der ved hvad hun laver!
Bettina - du er den a
bsolut bedste massør jeg nogensinde har været hos - og jeg ved, at jeg er i gode hænder hos dig :-) Jeg skal deltage i EM 70.3 Ironmann på  søndag d. 23/6, derfor har jeg brug for en god massage der ikke går for dybt men løsner muskler og giver energi. 
Vh Gitte

Om Hot stone massage:

Jeg giver min varmeste anbefaling til Den Blå Delfin´s Hot stone massage.
Jeg fik en tid til hotstone massage for at afhjælpe smerter i min venstre arm og smerter i brystkassen. Jeg havde en myose, der nærmest lignede et"æg"  og efter 75 min. behandling, var mine smerter væk, og den store myose var smeltet vha. varme og dyb massage med de varme sten. Alt er nu væk og jeg føler en stor lettelse.
En glad bruger ;-) 
Fra Camilla  


Læs mere om Hot Stone

Om Hotstone massage:

Har fået tid til Hotstone massage grundet spændinger i nakke og skuldre. Allerede efter første behandling havde jeg det MEGET bedre og jeg havde en følelse af at selv øjnene slappede af og mit syn mere klart. Tænk at jeg havde så mange spændinger, som havde trykket på synsnerverne! Efter anden behandling, var det ren glæde.
Kh. og tak fra Søren 30 år

Læs mere om Hot Stone

Om Hot stone massage :

Jeg vågnede en morgen med stærke smerter i  skulder, ryg og nakke, og skulle på rejse til Jylland samme dag. Min kiropraktor havde ikke tid, ej heller de næste mange klinikker som jeg ringede til. Hos Den Blå Delfin var jeg heldig at tale med en frelsende engel. Bettina havde fået et afbud og hun kunne tilbyde mig behandling hvis jeg kom straks. Hér stiftede jeg bekendskab med Hotstone massage for første gang. Havde dog ikke de store forventninger til behandlingen, men efter en god time med varme sten, olie og nogle stærke og kyndige hænder, forvandlede hun mine smerter til ren nydelse.
Jeg kan varmt anbefale et besøg hos hende.
Det er nu 16 dage siden jeg fik behandling og jeg føler mig stadig i topform!         
Stor og varm hilsen fra                                              Sømanden Leif.


Læs om Hot stone

Om Hotstone massage :

Min mand og jeg har været på Wellness ophold hvor vi fik hotstone og vores  erfaringer med hotstone er bestemt ikke gode. Min mand fik forbrændinger af stenene og jeg fik overhovedet ikke noget ud af det.
Da Bettina en dag foreslog en hotstone behandling var jeg meget skeptisk. Men jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Hos Den Blå Delfin bruger de nemlig stenene som redskab, og det har hjulpet mig af med ømme og spændte muskler. Varmen fra stenene, kombineret med massage, giver mig en følelse af at der bliver løsnet op dybere inde i musklerne. Så hvis du overvejer at prøve hot stone massage, synes jeg bestemt der er forsøget værd- hos Den Blå Delfin.                                    kh. Sara

 

Læs mere om Hot Stone

Om Hot stone massage :

Kære Bettina
Jeg har d.d. været til hotstone massage hos dig, og jeg vil fortælle dig, at på en skala fra 1 - 10 ( hvor 10 er bedst ) så får du klart et 10- tal fra mig! Oplevelsen med de varme sten var så positiv og dejlig at jeg nærmest har følelsen af at være så tæt på Himmerigets Port, som man kan komme i levende live. Tak for en skøn oplevelse og ikke mindst en fantastisk behandling. Vis ses snart igen.              Kh. Janni T.H.

 

Bestil tid hér
Læs mere om Hot Stone

Om Hotstone massage:                   .

Tak for hjælpen mht til min fastlåste kæbe
jeg havde gået med en fastlåst kæbe i ca 1 måned efter et tandlæge besøg. Du foreslog behandling med Hotstones, hvilket jeg var meget skeptisk overfor, da jeg havde dårlig erfaring fra andre massører. 

Men Bettina talte varmt for de varme sten og jeg lod mig overtale,- heldigvis!
Een behandling var nok! Kæben blev løsnet og har fungeret lige siden.
Du og dine "Hotstones" får de varmeste anbefalinger herfra.
Mvh. Karsten

Læs mere om Hot Stone

Om Hotstone massage :

Kære Bettina.
1000 tak fordi du fik mig presset ind i din i forvejen stramt bookede dag. Jeg har længe kørt mig selv hård og er blevet mere og mere spændt i kroppen, sovet dårligt om natten og har slet ikke været udhvilet om morgenen. 
Har de sidste 2 uger spist Treo hver dag og lavet strækøvelser for at kunne holde hovedpinen ud så jeg kunne fungere. Igår kunne jeg bare ikke mere.Kunne ikke sove, havde kvalme og var ude af mig selv. 
Jeg er bare så glad for at du foreslog Hotstone massage, selvom at jeg var meget skeptisk. Troede at det var wellness massage! Jeg er nu SÅ glad for valget af Hotstone massage. Min hovedpine lå på 9 af 10 ( skala 1-10) og den var på 3 efter behandlingen.
Lige efter behandlingen, følte jeg, at JEG havde været EN stor spænding der var løsnet op, og jeg havde brug for at græde. Sikkert fordi det var så stor en lettelse for mig.
Bagefter gik jeg direkte hjem og sov i 4 timer, og hovedpinen kom ned på 2, og jeg sov godt. Jeg har næsten sovet konstant lige siden, indtil nu, og hovedpinen er væk!


Læs mere om Hot Stone


 

Om behandling af ældre borger på hjemmebesøg :

Kære Bettina - Du skal bare vide hvor meget din behandling har hjulpet min mor. Inden du startede med at behandle hende, turde hun dårligt gå alene nogen steder, ja, gik faktisk helst ikke ud, med mindre hun blev hentet og bragt i bil. Var bare derhjemme, trist, opgivende, træt af det hele.
Efter du har taget hende under dine kærlige vinger, er der virkelig sket noget. Hun har nu mod på at gå ud at handle, har gågar været hjemme hos os på 2. sal, 2 gange på en måned og hun har endda været meget angst ved at gå på trapper. Min mor er blevet mere glad og positiv og hun er glad for de små opgaver du sætter hende til så som trappegang m.m. Hun har fået fornyet mod og selvtillid, det er bare SÅ dejligt.                                                   Stor tak fra Tove´s datter Lotte.


Bestil tid hér

Læs mere hér

UGENS VEJL. LEDIGE TIDER-BOOK ONLINE
Man d.21/10
kl.12.30
Tor d.24/10
kl.11.30,12.45
Uge 43
kursus i Meta-
medicin i Malaga
Man d.28/10 kl.14.30,16.45
Tir d.29/10 kl.14.30,15.45
Tor d.31/10 kl.10.30,11.45,
14.30,15.45


 
BOOKING / KONTAKT
Bestil tid på

29 91 44 10

Skriv til os via
kontaktsiden »


Vi glæder os til at høre fra dig.
Den Blå Delfin v. Bettina Werge - Amagerbrogade 260 - 2300 København S - Tlf. 29 91 44 10 - bettina@blaadelfin.dk