Online booking

Kranio Sakral Terapi / KST

Kranio Sakral Terapi


Kranio Sakral Terapien, anses for at være, den blide metode med den dybe virkning. Kranio Sakral terapien giver din vitalitet et løft, og har en almen gavnlig virkning på dit velbefindende og på din livskvalitet. KST bygger på den blødeste berøringsteknik. Filosofien er at kroppen har de nødvendige ressourcer og er selv-korrigerende. Med de rigtige signaler, vil den selv rette sig ind efter sin oprindelige "DNA". Derfor er Kranio Sakral Terapi så velegnet til børn. Børn er super sensitive og har et nervesystem der responderer på behandlingen langt hurtigere og dybere end hos voksne. Børn har et toptunet nervesystem og især de stressede børn har kæmpe stort udbytte af behandlingen.
Kranio Sakral Terapi er godt for: Nervesystem - Hormonsystem - Muskelskeletsystem - Vaskukære system / Blodcirkulation - Viceralesystem /Organsystem 
KST er en fantastisk behandlingsform for alle mellem 0 - 100 år! 

Nedenfor kan du læse om symptomerne hvor Kranio Sakral Terapi hjælper. Symptomerne er inddelt i de små og de lidt større børn, og symptomer som voksne ofte har som udfordring.

 

Læs hvad kunderne siger om KST / Kranio Sakral Terapi 

Hvorfor skal Du vælge mig til at behandle dit barn?


Jeg plejer at være god til at formidle og skabe en god og naturlig kontakt til dit barn. 
Du skal også vide, at min indgangsvinkel til behandling af dit barn, vil være på barnets premisser. Det betyder at tryghed og respekt er nøgleordene, for at kunne skabe et rum af tillid, og en ærlig og kærlig relation til dit barn.

Siden de allerførste kurser i KST, har jeg løbende taget sessioner i supervision, for hele tiden at holde mig skarp på hvad der var af nyt i faget. I 2017 valgte jeg yderligere at repetere hele uddannelsen. Jeg tog ekstra kurser i børneteknikker og et udvidet kursus til min uddannelse til gavn for Børn & Voksne med særligt behov. Dette er udtryk for Børn & Voksne med særlige udfordringer som f.eks. ADHD/ OCD/ TURETTE syndrom, og de Særligt Stille eller de Særligt Udadreagerende Børn m.fl. Alle har de brug for en rolig krop og et roligt sind! 

Jeg glæder mig til at gøre en forskel for Dit barn! Et kærligt " Velkommen til min verden " fra Bettina "Delfinmor" 

Barn med Night Terror/ Mareridt OG uvilje mod ansigts berøring

Da lillesøster kom til, trak min datter sig ligesom væk fra mig og ofte var det kun far som kunne bruges. Det gjorde vores relation svær, også den fysiske kontakt. For 1 år siden og indtil KST kunne jeg slet ikke få lov til at røre ved Emilies ansigt uden det helt store drama.
Det har ændret sig efter behandling nr. 2 - jeg må godt røre ansigtet og smøre solcreme på!
Emilie led i samme periode ofte af mareridt og var svær at trøste, eftersom hun ikke rigtig ville mig.
Nu efter 3 behandlinger: 
" Emilie har det super godt - ingen night terror anfald siden hun fik behandling hos dig. Vi er på 12, hvor 10 er det bedste . Tak for god behandling.

Priser

 
75 minutter Voksne  kr. 750
90 minutter Kranio Sakral Terapi & Meditation kr. 900,-
60 minutter Børn 0-11 år 1. behandling inkl. journal kr. 600,-
45 minutter Børn 0-11 år efterfølgende behandlinger kr. 450,-

Kranio Sakral Terapi / KST til  "de små" - 0-2 år


 

Kranio Sakral Terapi - KST til børn 3-14 år 


Sådan foregår det!
Inden du kommer første gang med dit barn er det bedst at vi på forhånd har talt sammen angående dit barns behov og problemstilling. For mig er det vigtigt, at dit barn ikke bliver 3. part i en samtale, når vi ses første gang. Et barn kan hurtigt komme til at føle sig forkert eller anderledes og det skal vi undgå! Dit barn skal mødes i et miljø, der er trygt og godt, så det er rart at være i en ny og måske uvant situation og på et nyt sted! :-)
Specielt de stressede børn er mindre modtagelige overfor snak. De sanser det usagte og derfor er det yderst vigtigt at der skabes en god kontakt behandler og barn imellem. Det betyder at vi spåsludrer lidt og måske vælger jeg ikke at tale så meget med barnet de første minutter, for ligesom at give plads til at suge indtrykkene ind. Alt er jo nyt - stedet - atmosfæren - stemningen, og ikke mindst er jeg et nyt menneske som dit barn skal forholde sig til. Som jeg plejer at sige: vær indstillet på at vores første møde kan være et "hej og daw", men hvis trygheden er i top, behandler vi selvfølgelig også! Jeg anbefaler at vi lader tiden råde, for de bedste betingelser for dit barn!

Kranio Sakral Terapi / KST
 - er den blide behandling med den dybe virkning


Vi kender alle følelsen af uro i maven - at noget føles forkert. Indtil for nylig mente man, at tarmene som andre organer blev styret af hjernen og rygmarven. Men det har vist sig at tarmene fungerer ganske fint, selvom forbindelserne til hjernen afbrydes. Tarmhjernen indeholder nemlig 100 millionernerveceller, hvilket er mindst lige så mange som sidder i hele rygmarven OG alle de kendte signalstoffer som man kender fra hjernen, findes også i tarmene. Det er tankevækkende, når man møder så mange børn, som klager over at have "Ondt i Maven"!
Det giver rigtig god mening, at det er det psykiske der spiller ind, når mennesker har svært ved at komme på toilettet. Tænk selv på hvordan det var den gang du skulle til eksamen? Hvordan du enten fik forstoppelse eller tynd mave af "bare nerver"!

Når et barn er stresset er det, det samme som at barnet er i en kamp / flugt tilstand og så falder hjernens indlæringsevne og barnet befinder sig i en mere instinktiv tilstand. Man mener at traumatiske og stressfulde oplevelser former selve hjernens struktur og hæmmer dens evne til at udvikle sig og til indlæring. (Ref: Dr. Linda Mayes - Yale  Forsker i stress hos børn)
Kranio Sakral Terapi bringer ro og balance til dit barns Krop - Sind og Sjæl! 

Problemstillinger af de 3 - 9 årige

 • Tale / Sprogforståelse / Indlæring / Koncentration
 • Asberger / ADHD / OCD / Autisme
 • Hyperaktiv / Uro / Fumler / Tumler
 • Mistrivsel / Hovedpine / Ondt i ryggen / Mavesmerter
 • Ører / Hørelse
 • Tandstilling / Syn
 • Sengevædere
 • Allergi / Epilepsi / Astma

Problemstillinger af de 10 - 14 årige

 • Koncentration / Indlæring / Ordblindhed
 • Asberger / ADHD / OCD / Autisme 
 • Hyperaktiv / Uro
 • De stille børn / de generte børn
 • Mistrivsel / Mangel på selvtillid / Kropsholdning
 • Ondt i ryggen / mavesmerter / Angst
 • Spiseforstyrrelse
 • Triste børn / Indadvendte børn
 • Tandstilling / Syn
 • Epilepsi

Kranio Sakral Terapi til Voksne

 • Stress - Hjertebanken - Angst - Depression -
 • Søvnløshed - Hovedpine - Migræne - Tinitus
 • Hukommelsessvigt - Koncentrationsbesvær - Svimmelhed
 • Fordøjelses / Mave problemer
 • Hovedpine - Kæbespændinger - Skæren tænder - Bidfunktion - Tandstilling
 • Spændte / hårde muskler - Ryg - Lændesmerter
 • Indlærings / Adfærds vanskeligheder
 • Hormonelle ubalancer

KST for Hovedpine - Nakkespændinger - Uro og dårlig Søvn 


Da jeg kom til Bettina med mine problemer, var jeg midt i eksamenslæsning og ret presset. Jeg havde trykkende hovedpine og ondt i nakken og havde en masse uro i kroppen. Det gik lidt frem og tilbage mellem behandlingerne. Nu har jeg fået 3 x Kranio Sakral Terapi og jeg har ingen uro i kroppen, min søvn er næsten i top og hove og nakkepine er væk! 1000 Tak for indsatsen, Bettina

Kranio Sakral Terapi - en behandling der afstresser din Hjerne OG dit Nervesystem

Kranio-Sakral terapi er en meget blid behandlingsform hvor man arbejder meget dybt med nervesystemet. Med forskellige teknikker arbejder behandleren på hele det Kranio Sakrale System. Systemet består af knogler, menbraner (bindevæv), cerebrospinalvæske, muskler og ligamenter. Ved at løsne, afspænde, åbne og give plads til kroppens væv, forsvinder spændinger, strukturelle skævheder og afklemninger af bl.a. nerver o.a. Ved at løsne bindevæv, membraner og muskler kan nervesystemet atter arbejde frit og regulere sig selv, og påvirke kroppen til selvhelbredelse.
Når man arbejder med Kranio-Sakral terapi (KST), arbejder man med det der kaldes, den Kranio-Sakrale rytme. Vi kender det fra andre rytmer i kroppen, som f.eks. hjertets, pulsen eller åndedrættets rytme, som kan mærkes i hele kroppen. Denne rytme kaldes for den sakrale puls og har en hastighed på 6-12 gange i minuttet. Denne puls sørger for at hjernevæsken pumpes rundt omkring hjerne og rygmarv, dvs. centralnervesystemet, mellem kraniet og korsbenet. Heraf kommer navnet Kranio Sakral Terapi - KST.
De grundlæggende ideer bag KST er at når man ønsker at påvirke nervesystemet og komme ind under kroppens naturlige forsvar, er det vigtigt at have en blid tilgang. Kroppen er selvregulerende og med den blide tilgang, giver vi kroppen mulighed for selv at arbejde med, idet vi kontakter kroppens eget ressourcefelt og giver plads til modstanden.
Kroppen har ressourcerne til selv at løse problemerne.

Forsikringsselskaber som tidligere har givet tilskud til Kranio Sakral Terapi - check om dit selskab gør! 


Er du forsikret i et af nedenstående forsikringsselskaber, kan du være heldig at de stadigvæk dækker dine behandlinger til Kranio Sakral Terapi / KST
 • AROS - 70104222 (hvis relevant)
 • GF - 70712485
 • Almindelig Brand - 90101717 (Ulykkesforsikringen dækker - når relevant!)
 • Almindelig Brand Sundhedsforsikring - 90101717 (overvejes v. næste gennemgang af betingelserne)
 • Gjensidige - 70109009 (Ulykkesforsikringen dækker KST behandling når behandler er RAB registreret)
 • PFA - 70125000 (PFA Early Care dækker specielt ved hjernerystelse og Stress)
 • TRYG - 70112020 (Ulykkesforsikring dækker med henvisning til eget behandler netværk)
 • TRYG - 70112020 (Sygdom og sundhedsforsikringen dækker op til 10 behandlinger kst pr. behandlingforløb)
 • ALKA - 70121416 (Overvejer, men pt. nej!)
 • TOP DANMARK - 70137913 (dækker som udgangspunkt ikke! Men man har jo altid lov til at spørge!)
 • Bauta / Lærerstandens Brandforsikring - 33117755 (Ja til KST hvis kunden spørger!)
 • IF - 70121212 (har i nogle tilfælde betalt for KST behandlinger!)
 
Læs kundernes udtalelser om KST
Læs mere om KST / Kranio Sakral Terapi til baby ér
Læs også om TFT OG
Traumeforløsning 

Vejledende ledige tider

Ons d.31/5 kl.13.45,17.30
Tor d.1/6 kl.13.45
Tir d.6/6 kl.15.45
Ons d.7/6 kl.16,17.15
Tor d.8/6 kl.13.15,14.30

 
Kontakt
Den Blå Delfin
v./ Bettina Werge
Amagerbrogade 260
2300 København S.

E: bettina@blaadelfin.dk

M: 29914410
Book Online Hér
 
Åbningstider 
Mandag kl.10.00 - 18.00
Tirsdag  kl.10.00 - 18.00
Torsdag kl.10.00 - 18.00

Onsdag kl.10.00 - 15.00
Fredag  kl.10.00 - 15.00 Klinik & Hj. besøg

Lørdag  kl.10.00 - 14.00 Efter aftale
Søndag Lukket
 
Anmeld Os på:
 Facebook
Trustpilot
Instagram
Google Business
 
Medlem af:

FDZ (Danske Terapeuter)

Foreningen af Kranio Sakral og
Krops Terapi Danmark

RAB - Registreret Alternativ Behandler
Den Blå Delfin | Amagerbrogade 260 | 2300 København S | Tlf.: 29914410