Prøv vores 
Hotstone Massage - 
Måske byens bedste?

Se artikel fra ugebladet
Ude og Hjemme
Kranio Sakral Terapi -

"Den blide behandling
med den dybe virkning"
Læs her 
Eksamens Angst - Bange for at Flyve -
Hede / Svede ture - Smerter i Kroppen - Dårligt Selvværd o.a.

Få hjælp med Tankefelt Terapi - 
Se kunde referencer hér
Book akut tid på 2991 4410 ell. Book online 

 

Hvad siger kunderne om
Hotstone Massage hos Den Blå Delfin ?

læs her:
Har du et særligt ønske om sammensætningen af en behandling? Behandlingsform / antal minutter?
Så ring og lad os tale om det wink
  
REFERENCER
Udtalelse fra klient Lisbeth:
Du reddede mig jo da jeg kom første gang med så mange smerter.
Jeg havde smerter i ansigt - nakke - kæbe og rigtig meget i tænderne. Jeg forsøgte med piller, men piller kunne ikke taget smerterne
Jeg havde smerter når jeg skulle spise, og ved varme drikke gav det smerter i tænderne.
Jeg tabte sågar 2 kg fordi jeg ikke kunne spise uden det gjorde ondt, så
jeg spiste således kun når det var nødvendigt! 
Allerede efter 1. behandling forsvandt smerterne! Resten af smerterne i kæben og i nakken er nu efter 3 beh. ialt fuldstændig forsvundet.
Tandlægen tænker anderledes end dig. 
Han mener mit bid er skævt, og at jeg vil have gavn af bideskinnen,
jeg vælger dog at se tiden an!
Det er gået så fint, og jeg mener, at du heldigvis har fjernet myoserne i mit ansigt.
Det er jeg meget taknemlig for.
Kh. Lisbeth
*************************
Min søn behøver ikke længere astma spray....kst hjalp med  bare 1 behandling.... Pia & Emil 2 år
*************************
Jeg plejer at have hovedpine 3-4 gange om ugen - efter kst behandling har jeg ikke haft  hovedpine i 12 dage...  tak fra Ulla
**************************
Min hverdag er normalt, i kraft af mit arbejde, fyldt med fakta og rene linjer. Derfor var jeg også en anelse skeptisk, da jeg blev foreslået af bl.a. min sundhedsplejerske at prøve at få min lille meget ulykkelige datter til zoneterapi.

 
Christine & Laura
Her er vores lille historie. Iben kom til zoneterapi første gang 7 uger gammel, inden da havde hun haft problemer med maven, forstoppelse fra uge 3 og ofte ked at det p.g.a. ondt i maven og sov dårligt både nat og dag. Og nu har hun en glad mor igen!

Lone
NYHEDER
Kursus på Lesbos

Bonuskort 10 % opsparing

Læs mere om nyheder her

LifeWave - akupunktur uden nåle 

LifeWave Søvn Plastre

Klinisk bevist at det øger søvnen med 66%
Få mere sovetid pr. nat....
Stimulerer kroppens naturlige produktion af søvnhormonet Melatonin. Søvnkvaliteten øges, Hjernen afslappes, Åndedrættet og Iltoptagelsen forbedres. Flere har oplevet lindring af Snorken og Søvnapnø. Reducerer Nattesved og bedre ufrivillig Vandladning.

 

LifeWave Icewave plastre

Sikker og naturlig smertelindring med hurtige resultater.
Kan bruges til hele kroppen eller til lokale smerter.....
Smertelindrende på få minutter, både på gamle og nye skader.
akupunkturpunkterne stimuleres nænsomt - kroppens Energiflow forbedres, så Smerte og ubehag minimeres eller forsvinder helt.

 

LifeWave Energi Plastre

Forøger energien med ca. 22 % ved øget fedtforbrænding, giver større fleksibilitet, øget balance og muskelstyrke. Opretholder energiniveauet og forbedrer din ydeevne og giver hurtigt resultat. Består af 2 plastre. Er du sportsudøver vil dette plaster kunne øge dine sportslige præstationer og din udholdenhed. Bliv ikke forbavset hvis du slå dine egne rekorder når du bruger Energy Enhancer
 

 

LifeWave Y-age / Aeon Plastre

Reducerer fysisk og psykisk Stress som har stor indflydelse på hvordan vi ældes. Aeon reducerer Inflamatoriske tilstande i kroppen og giver øget Energi, forbedrede Organfunktioner og bedre Hud. Forskning viser, at Aeon plastret har en afbalancerende effekt på det autonome nervesystem. Aeon forstærker virkningen af alle andre LifeWave plastre.

 

LifeWave Y-age / Glutathione Plastre

Et Anti-aging plaster som hæver Glutationsniveauet op til 300 % på 24 timer
Hæver immunforsvaret radikalt - uden medicin. Glutation er kroppens master-oxidant, der findes i alle kroppens celler. Glutation har den egenskab, at den hæver niveauet af alle andre antioxidanter i kroppen og en af dens vigtigste funktioner er, at nedbryde frie radikaler som er ustabile molekyler, der nedbryder kroppens celler. Frie radikaler dannes i store mængder, når kroppen modtager cigaretrøg, smog, ozon, radioaktiv bestråling og forurenet luft. Kroppen producerer selv antioxidanter - Jo ældre vi bliver, jo mindre producerer vi, derfor ældes vi og bliver syge. Fra ca. 20 års alderen falder produktionen af Glutation , for at blive minimal i 40-60 års alderen. Mangel på Glutation sættes i forbindelse med sygdomme som f.eks. Kræft - Hjertekarsygdomme og Diabetis. Blodglutation findes i store mængder i leveren og er en vigtig faktor til bekæmpelse af frie radikaler. Uden blodglutation ville vi dø i løbet af få timer. Glutation fjerner giftstoffer og tungmetaller i kroppen og forbedrer den generelle sundhed. 

 

 

LifeWave Y-age / Carnosine Plastre

Et Anti-aging II paster..... som holder kroppen ung - uden medicin. Det er et antioxidant og det forbedrer bio-elektriske baner i kroppens organer og der reducerer hudens fine linjer og rynker.
Carnosin er en antioxidant, der spiller en vigtig rolle i vores generelle sundhed. Klinisk forskning har fastslået, at Carnosin har nogle fantastisk positive resultater i forbindelse med at holde kroppen ung. Carnosin findes naturligt i alle cellerne og reparerer slidte celler og DNA. Undersøgelser af Carnosin viser, at det beskytter hjernen mod plaque, som er årsag til Altzheimers ogParkinson.
Produktionen af Carnosin falder med alderen og derved daler vores forsvar mod nedbrydelse af vores celler og DNA. Det er derfor at kroppen heler langsommere når man bliver ældre.
Carnosin kan med fordel bruges af folk, der dyrker sport. Den første gevinst er den hurtige reparation af vævsskader. Det har også vist sig, at Carnosin har en effektiv virkning på ophobning af mælkesyre i vævet. Idrætsfolk, der bruger Carnosin under idræt, kan simpelthen yde mere, fordi produktionen af mælkesyre kommer langt senere end normalt. Samtidig øger det udholdenhed og muskelkraft.

 

LifeWave SP Plastre

Er Vægtregulerende og Hormonstabiliserende plastre. SP6 hjælper kroppen med at kontrollere Sultfornemmelse og stabiliserer dermed Blodsukkeret dvs. regulerer Sukkertrangen. Sp6 anvendes som alle LifeWave plastrene ved at placere det på udvalgte akupunktur punkter på kroppens energibaner også kaldet Meridianer. De punkter der især benyttes er mave - lever og nyre meridianen som hermed bringes i balance. SP6 mindsker symptomer ved Overgangsalder f.eks. Hedeture. 

 

UGENS VEJL. LEDIGE TIDER-BOOK ONLINE
Man d.26/8
kl.11.30-30 min
Ons+tordag
hhv.28+29/8
WORKSHOP 
ude af huset
med vores nye 

HJEMMESIDE

Man d.2/9 kl.11.30,12.45,16.45
Tir d.3/9 kl. 12,13.30
 
BOOKING / KONTAKT
Bestil tid på

29 91 44 10

Skriv til os via
kontaktsiden »


Vi glæder os til at høre fra dig.
Den Blå Delfin v. Bettina Werge - Amagerbrogade 260 - 2300 København S - Tlf. 29 91 44 10 - bettina@blaadelfin.dk