Online booking

Tankefelt Terapi / TFT

Tankefelt Terapi - En NYHED hos Den Blå Delfin 


Har Corona også været en farlig og ubuden gæst i Dit liv? Har du oplevet hvordan følelser som Afmagt - Frustration - Frygt - Sorg og Vrede er blevet en del af din hverdag?

Er Du plaget af tankemylder, har triste og negative tanker? Har du smerter i ryg - nakke - skuldre - lænd, grundet dårlige arbejdsstillinger på din hjemmearbejdsplads? Har du spændings hovedpine, søvn besvær og er overdrevent træt og magter snart ikke mere?

Få hjælp til at finde dig selv igen. En mere hel og mere glad version af dig. I Tankefelt Terapi / TFT arbejder vi med alt det som har lagret sig i dit sind og i din krop i snart et helt år - i den tid hvor vi har været under pres grundet Corona situationen. På blot få behandlinger vil du allerede have det meget bedre. Efter en behandling med TFT, vil du opleve, at det, der før gav dig smerter og gjorde dig vred, ked af det, frustreret m.m., ikke længere føles sådan! Værdiladningen på dine følelser har ændret sig, og du føler dig igen glad og lettet!

Du kan altid prøve med en enkelt behandling - det skader ikke, og så se om det er noget for dig. Du vil vide det allerede efter én behandling.

Book direkte hér eller læs referencer fra kunderne hér

TFT/EFT er til dig, som ønsker at gøre noget effektivt ved din stress og dine traumer.


Er Du plaget af tankemylder, problemer og negative tanker, ja så sætter det sig i din krop som fysisk ubalance f.eks. smerter i muskler (ryg- nakke- skuldre, lænd o.l.), spændings hovedpine, søvn besvær, træthed, og psykisk ubalance som f.eks. kan være Stress, Angst og Depression.

Ved at holde fokus på tanker og følelser og ubehag i kroppen, samtidig med at specifikke
punkter på energibanerne stimmuleres, opnås der harmoni imellem Dine tanker, følelser og Din krop.

Efter en behandling med TFT, vil du have oplevelsen af, at det, der før gjorde dig vred, ked af det, frustreret m.m., ikke længere har den samme følelse af ubehag i din krop. Du husker selvfølgelig situationen, men det er som om at du bare har trykket på "pyt knappen" og du føler dig igen glad og lettet!

Tankefelt Terapi / TFT  - Susan´s historie


Bettina overtalte mig til at prøve at få bearbejdet mine fysiske og psykiske udfordringer med Tankefelt Terapi, og heldigvis for det. Da vi startede mit forløb, var jeg virkelig stress plaget og på kanten af depression. Jeg var tungsindig og ked af det og havde ondt i hele kroppen. I et helt år, havde jeg hold i nakken, sådan "on and off" og jeg havde svært ved at sove om natten og havde ingen energi. 
Jeg har nu fået Tankefelt Terapi af Bettina 5 gange på 5 uger og jeg har det bare så godt! Så mange psykiske ting er blevet forløst, og jeg føler mig helt forvirret over hvor let jeg tager livet. Jeg føler mig meget glad, og kan nu acceptere som tingene er, når det handler om konflikter med familien. Min krybdyr hjerne har sluppet sit uhensigtsmæssige høje stress niveau - jeg har ikke længere følelsen af, hele tiden at skulle kæmpe, flygte eller spille død!

Det allerbedste er, at jeg ikke har ondt nogen steder i min krop og jeg er ikke ked af det mere. Jeg føler mig luftig og glad indeni . Tak fordi du har hjulpet mig, Bettina - du har givet mig livsglæden tilbage.
Kærlig hilsen fra Susan 

En på "opleveren" med Tankefelt Terapi


Jeg kom med Hovedpine på 7 hvis 10 var værst!
Bettina spurgte mig om hun måtte løse mit problem med TFT i stedet for KST (Kranio Sakral Terapi) som jeg havde booket. Hun garanterede mig for, at jeg ville slippe af med min hovedpine.
Inden sessionen var omme, havde Bettina fundet frem til de bagved liggende årsager til min hovedpine, bl.a. Uvenskab med naboen - operation af mine knæ - o.a. lyder mystisk, men Ja
- Hovedpine, Nakkespændinger og Skulder smerter var pist væk!
En ny og meget positiv oplevelse. Tak, Bettina - vi ses igen! Vh. Ebba

 

Tankefelt Terapi / TFT hjælper bl. a. på lidelser som :

 • Sceneskræk
 • Eksamensangst
 • Nervøsitet ved interview
 • Tandlægeskræk
 • Højdeskræk
 • Flyskræk
 • Fobier
 • Edderkoppe
 • Bier
 • Slanger
 • Frygt for nåle
 • Koncentrationsprobl.
 • Hyperaktivitet
 • Vrede / Jalousi
 • Kontrol af vrede
 • Seksuelle problemer
 • Samliv / Skilsmisse
 • Vanskelige relationer
 • Adfærdsmønstre 
 • Konfliktskyhed
 • Manglende selvsikkerhed
 • Manglende selvværd
 • Håndtere Fysisk / kronisk  smerte/ sygdom
 • Hovedpine / Mavepine
 • Ordblindhed
 • Søvnproblemer
 • Forstoppelse / PMS
 • Astma
 • Psykiske smerter
 • Depression / Angst
 • PTSD – Post Traumatic Stress Disorder
 • Tvangstanker/lidelser
Jeg kom til behandling for abnorme svedeture, som jeg har haft i 23 år ! 6-7 gange om dagen skriftede jeg skjorte......... Efter 3. behandling var mine svedture væk .... læs hele historien her

Priser pr. 1/6-2021

 
Tankefeltterapi inkl. Metasundshed analyse (Normal pris)   90 min. kr. 1.200,-
TFT - 1 Behandling     90 min. kr. 1.200,-
TFT - 5 x Behandling (20 % rabat - i tema måneder - sv. til kr. 960,- pr. behandling)   90 min. kr. 4.800,-
TFT - " Til Paradis & hjem igen " TFT & Helkropsmassage inkl. masser af varme 180 min. kr. 1.850,-

Tankefelt Terapi (TFT) eller Emotionel Frihedsteknik (EFT)


TFT/EFT er en behandlingsform, som kombinerer Østens måde at forstå sygdomme på og samtaleterapi, som man bruger det i Vesten. Som akupunktøren, arbejder jeg med energibanerne i kroppen og undervejs spørger jeg ind til  de udfordringer og problematikker som du kommer med og gerne vil have hjælp til at give slip på.

Jeg arbejder med dig, ud fra en holistisk tankegang, at der er forbindelse mellem Dine tanker, Dine følelser og Din  krop, og
at KROPPEN husker det, som SINDET ønsker at glemme! Hér kommer samtaleterapien ind.

Det betyder også, at hvis du igennem dit liv har har oplevet kriser, traumer, ulykker, dødsfald, skilsmisse o.a. og hvor du er støt på følelser, som f.eks.: Frygt - Chok - Vrede - Sorg - Bekymring - Angst - Nervøsitet o.l., så kan jeg hjælpe dig med Tankefelt Terapi. Sammen kan vi forløse de følelser og den smerte som har bidt sig fast i din underbevidsthed, og som er lagret i din krop som fysiske spændinger, smerter og sygdom. Det betyder at vi vækker din krop, så den kan fortælle sin historie! Din krop giver slip på det som har skabt din lidelse og dit ubehag, fordi blokeringerne i dit energisystem opløser sig under behandlingen.

Du vil opleve at det der før gjorde dig vred, ked af det, frustreret, såret m.m. pludselig ikke længere har den samme betydning. Du husker alle årsagerne til at du havde følelsen og ubehaget i din krop, men følelsen har ikke længere den samme værdiladning, og det kan nogen gange være svært at forstå at følelsen har fået lov til at fylde så længe! Det er, som om du bare har trykket på "pyt" knappen! 
​Du vil opnå en følelse af, at være Rolig i tankerne - Fredfyldt i hjertet og Let i kroppen 
Dette er vores endelige mål for en succesrig TFT/EFT behandling.
 

Tankefelt Terapi for ANGST


Min datter var 9 år da vi kom til Tankefelt Terapi første gang. Hun var nærmest bange for alt. Bange for at skulle i skole og hver morgen græd hun. Hun var bang for at være adskilt fra mig og min mand mens hun var i skole. Bange for at hun ikke blev hentet fra skole, bange for flyvemaskiner, trin på trappen, bange for at der skulle blive krig og bange for at sove. Ville helst ikke være andre steder en hjemme sammen med os. 
Isabella har nu fået 3 gange Tankefelt Terapi og 2 gange Kraniosakral Terapi og vi har fået en helt anden pige, som går til Cheerleading og passer sin skole og er nu meget social. Det er bare så dejligt.
Kh. Mor Christina

Sådan foregår en behandling med Tankefelt Terapi


Når du kommer til TFT behandling, tager jeg udgangspunkt i din situation, hér og nu! Vi sidder komfortabelt i en stol, i min hyggelige klinik. Jeg guider dig og hele vejen kan du føle dig tryg og følge med i processen. Jeg spørger ind til dine symptomer, dit ubehag og graden af ubehag fra 0 - 10, som altid har relation til begivenhederne i dit liv.

Hvornår og hvordan opstod problemet, og hvor alvorligt føles problemet for dig (0=ingen ubehag; 10=max ubehag). Ved hjælp af din historie, spørge teknikker og fysisk behandling af meridianbanerne i din krop, åbnes op for kroppens hukommelse, som er vejen til forløsning af det ubehag som holder dig fastlåst og du vil opleve hvor let det pludselig er, at give slip på situationen. Du vil opleve, at dit stressniveau falder med det samme under behandlingen.

I behandlingen får du redskaber med dig hjem, til selvhjælp. Det betyder at du kan arbejde videre med problematikken, hjemme hos dig selv. Nogle emner klares ved bare én session, andre tager flere sessioner, alt afhængig af sværhedsgraden!

Alle mærker en markent forbedring på / eller afslutning af symptomerne, allerede ved første behandling.
Jo mere åben du er for at få afsluttet fortiden, des bedre kan du hjælpe mig, med at hjælpe Dig!

Med TFT / EFT arbejder vi sammen om at bevistgøre, hvordan du kan slippe dine negative tanker, overbevisninger og uhensigtsmæssige vaner. Langt de fleste af vores tanker, er "genbrugs tanker". Sådan fungerer vores hjerne. Derfor er det vigtigt at du får givet slip på det gamle skrald, og tillader din hjerne at tage imod din nye bevidsthed!

Tankefelt Terapi er til dig som ønsker at gøre noget effektivt ved din stress, dine følelsesmæssige blokeringer og traumer.  Derfor er det hensigtsmæssigt for dig at blive bevidst om dine tanker, og din indre dialog.
 
Læs om Kranio Sakral Terapi
Læs om Meditations aftener
Læs om "Bevidsthedsrejsen" 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 29914410, eller via formularen herunder.
Send:
*
Send:
*
Send:
*
Evt. besked:
 
Kontakt
Den Blå Delfin
v./ Bettina Werge
Amagerbrogade 260
2300 København S.

E: bettina@blaadelfin.dk

M: 29914410
Book Online Hér
 
Åbningstider 
Mandag kl.10.00 - 18.00
Tirsdag  kl.10.00 - 18.00
Torsdag kl.10.00 - 18.00

Onsdag kl.10.00 - 15.00
Fredag  kl.10.00 - 15.00 Klinik & Hj. besøg

Lørdag  kl.10.00 - 14.00 Efter aftale
Søndag Lukket
 
Anmeld Os på:
 Facebook
Trustpilot
Instagram
Google Business
 
Medlem af:

FDZ (Danske Terapeuter)

Foreningen af Kranio Sakral og
Krops Terapi Danmark

RAB - Registreret Alternativ Behandler
Den Blå Delfin | Amagerbrogade 260 | 2300 København S | Tlf.: 29914410