Online booking

Om os

Kære Læser - Velkommen til Den Blå Delfin


Perioden 1986 til 2004:
Det har altid været min passion at hjælpe mennesker. Først i rejsebranchen hos DFDS, FDM´s Rejsebureau, Spies Rejser, El Al (Det Israelske luftfarts seskab), Novia og hotelkæden Radisson SAS, som det hed den gang! Sidstnævnte, er stedet hvor jeg lærte hvad godt købmandsskab er. Hér lærte jeg at det ikke kun er nok at kunne booke et hotelværelse til gæsten, men at kommunikere og spørge ind til behovet. At være i stand til at skabe trygge rammer for gæsten, er endnu vigtigere, hvis du ønsker at vedkommende skal have en god oplevelse, og lysten til at komme tilbage. Det handler om at give plads til og skabe den tillid som det enkelte menneske har brug for.
Overgangen mellem rejsebranchen og behandler verdenen kom snigende. Noget andet og dybere trak i mig. Jeg manglende fysisk at være i kontakt med og mærke mennesket jeg hjalp! Oplagt var det at begynde med et massagekursus med Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære - Hos Læge Ole Køpke. Herefter kom så Zoneterapien i værktøjskassen. Special kurser om gravidmassage, skulderskader mv bragte mig glæden at mærke et menneskes behov og ikke mindst, at kunne afhjælpe det. Det bragte mig dog også den indsigt, at der bag den fysiske krop, ligger et sind som i den grad er medårsag til det fysiske symptom som folk kom med. Læs mere om det, under SIND!
I 2003 startede jeg min virksomhed på Amager, og jeg elsker det jeg laver! 
Jeg købte min lille 3- hjulede knallert, og med den startede jeg med at køre rundt på hjemme besøg på Amager. Knallerten blev i den grad taget godt imod og var anledning til megen sjov og morskab, når den kom trissende ned af Amagerbrogade. Folk så først den "lille bil" , der fandtes ingen andre på Øen, og dernæst mig bag rettet. Folk, nærmest gloede på mig som om de ikke troede deres egne øjne, hvorefter de nærmest "døde af grin".
Jeg ligner jo en tegneseriefigur som fylder hele foruden! 
Og så var der dengang "nissehuen" blev stjållet, 1 uge efter Juleoptoget på Amagerbrogade. Den lille delfinbil holdt overfor klinikken på Amagerbrogade 260, hvorfra "ufølsomme gerningsmænd" som Amagerbladet skrev, stjal nissehuen. Det vakte stort postyr hos børnene som spurgte om hvor nissehuen var henne. De blev meget vrede og kede af det, da de hørte hvorfor den ikke længere sad på delfinbilens tag. Hendelsen blev politianmeldt, men huen aldrig fundet. Det år var julemåneden bare ikke det samme! 
I 2004 flyttede jeg ind i lokalerne på adressen Amagerbrogade 260, og i 2006, og de næste 6 år havde vi fornøjelsen af, også at tilbyde behandlinger på klinikken i Kastrup. Det var skønne lokaler, men meget ekstra arbejde, så Den Blå Delfin 2, blev afhændet i 2011, og siden er alle behandlinger igen blevet tilbudt fra klinikken på Amagerbrogade 260.
Igennem tiden har mange behandlere været på klinikken "on and off" for at tilbyde deres hjælp og tilbyde nogle af deres behandlinger. Til tider har jeg valgt at være alene på klinikken og til andre tider har valget været at være flere.
Begge dele, har sine fordele :-)
Hér kan du se et lille galleri af billeder fra min klinik på Amagerbrogade 260

Hvorfor hedder det Den Blå Delfin?


Mange har gennem tiden stillet mig dette spørgsmål, og svaret er ret enkelt, "jeg elsker delfiner" 

Den dejlige Blå Delfin blev mit logo og kendetegn, tilbage i 2003, hvor jeg startede i min selvstændige virksomhed.
For mig er delfinen et symbol på alt det, der hver dag spiller de allerstørste roller i mit liv. En glad og legende tilgang til livet, en nysgerrighed og tillid til hvad dagen må bringe og en Dyb og uselvisk Glæde ved at gøre noget godt for andre - nemlig Dig! Hver dag gør jeg mit ypperste for at leve op til al det som min lille delfinven for mig repræsenterer. Dette vidunderlige væsen er for mig en ekstra dimension af nærvær, kærlighed og sanselighed, som jeg på bedste vis, hver dag forsøger at formidle videre til mine klienter. 
For mig symboliserer den lille delfin også: 
Klogskab - Kærlighed - Venskab - Omsorg - Nærhed - Glæde - Balance - Varme - Frihed - Sanselighed - Troværdighed - Velvære -

Alt dette ønsker jeg at give ud og modtage i livet!

 

Nedenfor kan du se en lykkelig stund, da min Kærlighed og jeg delte en skøn oplevelse med Delfinen Pluto, på Bali i 2014.
Se referencer
Book her
Uddannelse
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 29914410, eller via formularen herunder.
Send:
*
Send:
*
Send:
*
Evt. besked:
 
Kontakt
Den Blå Delfin
v./ Bettina Werge
Amagerbrogade 260
2300 København S.

E: bettina@blaadelfin.dk

M: 29914410
Book Online Hér
 
Åbningstider 
Mandag kl.10.00 - 18.00
Tirsdag  kl.10.00 - 18.00
Torsdag kl.10.00 - 18.00

Onsdag kl.10.00 - 15.00
Fredag  kl.10.00 - 15.00 Klinik & Hj. besøg

Lørdag  kl.10.00 - 14.00 Efter aftale
Søndag Lukket
 
Anmeld Os på:
 Facebook
Trustpilot
Instagram
Google Business
 
Medlem af:

FDZ (Danske Terapeuter)

Foreningen af Kranio Sakral og
Krops Terapi Danmark

RAB - Registreret Alternativ Behandler
Den Blå Delfin | Amagerbrogade 260 | 2300 København S | Tlf.: 29914410