Online booking

Referencer

Dette siger kunderne om Tankefelt Terapi / TFT og Emotionel Frihedsteknik / EFT

Tankefelt Terapi TFT / EFT for Abnorme SVEDETURE


Da jeg kom til Tankefelt terapi første gang, var det for et problem som jeg har haft i 23 år. Siden jeg var 10 år gammel har jeg lidt under daglige og hyppige svedeture som følge af sygdommen Hyperhydrosis. Jeg havde disse anfald 5-7 gange om dagen,og hvert anfald varede mellem 5 og 20 min. Det har virkelig hæmmet mig  og hver gang har jeg været plask våd af sved i hænder og fødder, og på bryst og ryg. Mit tøj blev gennemblødt flere gange om dagen og blev derfor også hurtig "brugt op" og måtte smides ud. 
Jeg må indrømme at jeg var lidt tvivlende fra starten, men ville give det en chance.
Jeg har nu fået ialt 3 behandlinger. Efter første session var problemet reduceret med 50 %, efter anden session havde jeg kun 2 svedeture på ialt 9 dage og efter 3. session, var problemet løst.
For at være helt sikker på resultatet, testede Bettina mig efter 4 uger. Succeskriteriet for mig var, at jeg kunne have en hvid skjorte på uden at man kunne se våde, svedige pletter. Det har jeg ikke haft i mange, mange år, idet sveden sås tydeligst gennem hvidt. Dagen før min test var jeg til et vigtigt møde inde i city og havde en hvid skjorte på, netop fordi mit problem er væk!yessmiley Jeg har fået større selvtillid og kan nu langt bedre træde i karakter og optræde professionelt i vigtige situationer på mit arbejde, nu hvor mit personlige problem ikke længere fylder. Jeg er så taknemmelig, tak Bettina!
Kærlig hilsen Lasse

 

Tankefelt Terapi / TFT  - Susan´s historie


Bettina overtalte mig til at prøve at få bearbejdet mine fysiske og psykiske udfordringer med Tankefelt Terapi, og heldigvis for det. Da vi startede mit forløb, var jeg virkelig stress plaget og på kanten af depression. Jeg var tungsindig og ked af det og havde ondt i hele kroppen. I et helt år, havde jeg hold i nakken, sådan "on and off" og jeg havde svært ved at sove om natten og havde ingen energi. 
Jeg har nu fået Tankefelt Terapi af Bettina 5 gange på 5 uger og jeg har det bare så godt! Så mange psykiske ting er blevet forløst, og jeg føler mig helt forvirret over hvor let jeg tager livet. Jeg føler mig meget glad, og kan nu acceptere som tingene er, når det handler om konflikter med familien. Min krybdyr hjerne har sluppet sit uhensigtsmæssige høje stress niveau - jeg har ikke længere følelsen af, hele tiden at skulle kæmpe, flygte eller spille død!

Det allerbedste er, at jeg ikke har ondt nogen steder i min krop og jeg er ikke ked af det mere. Jeg føler mig luftig og glad indeni . Tak fordi du har hjulpet mig, Bettina - du har givet mig livsglæden tilbage.
Kærlig hilsen fra Susan 

Tankefelt Terapi TFT / EFT for " Uro og tankemylder"


Det er som om jeg ikke længere har tanker. De er ligesom sat på standby... som om de står bag en dør og ikke kan komme ind cheeky
Det føles dejligt! Christina

Tankefelt Terapi TFT / EFT for CHOK over pludseligt DØDSFALD


Anni kommer til Tankefelt terapi og vil gerne hjælpes med at hele traumet efter " Buster´s" død. Buster er familiens hund og bedste ven og en aften i  falder han  pludselig om af en blodprop i bagkroppen. Hospitalet mener at han kan komme sig, da de har oplevet en lignende situation tidliger, men håbet brister og Anni og hendes mand bilver kaldt til hospitalet for at tage afsked. Anni er meget påvirket under fortællingen og hendes ubehag er på 10 på en skala fra 0 til 10. 
Efter ca 30 min med Tankefelt Terapi er ubehaget væk. " Så nu har jeg det godt" er Anni´s kommentar. "Nu kan jeg tænke på Buster uden at blive ked af det. Tak".

Tankefelt Terapi TFT / EFT for ANGST


Min datter var 9 år da vi kom til Tankefelt Terapi første gang. Hun var nærmest bange for alt. Bange for at skulle i skole og hver morgen græd hun. Hun var bang for at være adskilt fra mig og min mand mens hun var i skole. Bange for at hun ikke blev hentet fra skole, bange for flyvemaskiner, trin på trappen, bange for at der skulle blive krig og bange for at sove. Ville helst ikke være andre steder en hjemme sammen med os. 
Isabella har nu fået 3 gange Tankefelt Terapi og 2 gange Kraniosakral Terapi og vi har fået en helt anden pige, som går til Cheerleading og passer sin skole og er nu meget social. Det er bare så dejligt.
Kh. Mor Christina

Tankefelt Terapi TFT / EFT for FLYSKRÆK


Jeg kom første gang til Tankefelt Terapi for at få hjælp for min flyskæk. Jeg skulle rejse med Den Blå Delfin på kursus i Grækenland og skulle derfor ud at flyve. Jeg havde aldrig været ude at flyve før og alligevel var jeg voldsomt bange ved tanken. Det viste sig under sessionen at det hang sammen med en situation da jeg som 19 årig var stewardesse på et skib i høj sø, hvor faren for forlis var ekstrem. Det gik op for mig at min flyskræk ikke handlede om at dø, men måden at dø på. Det var fuldstændig tab af kontrol. Efter bare 1 session var jeg helt rolig og havde ingen skrupler ved at skulle flyve. Jeg har nu fløjet til og fra Mytilini på Lesbos og endda været passager i en bil  hvor jeg altså ikke selv sad bag rettet! Nu glæder jeg mig bare til min næste rejse. Kh. Toni

Tankefelt Terapi TFT /EFT for SMERTER i KNÆET


Den dag i dag lider jeg af slidgigt i mit højre knæ, og jeg er sikker på at det stammer fra min tid som fodboldspiller. Jeg husker en træningssituation for nu 41 år siden hvor jeg på en snevåd fodboldbane blev tacklet og fald om med ulidelige smerter. Bettina beder mig om at huske tilbage til dengang og mærke hvormeget ubehaget var i situationen. Ubehaget var på 9 af 10. Efter ca. 20 min er mit ubehag ved at tænke på situationen dengang, på 0! Min umiddelbare tanke er" mon knæet er blevet afkølet i sneen - men sådan er det jo ikke, for jeg sidder jo lige hér!" Det næste vi må prøve er selve slidgigten! :-) Fra Jørgen
 

Tankefelt Terapi TFT / EFT for ENSOMHED


Helt fra barn af, har jeg følt mig ensom. Jeg var 8. barn i flokken og ingen interesserede sig for mig. Jeg husker hvordan jeg på min 10 års fødselsdag følte mig helt alene. Der var ingen som i løbet af dagen ønskede mig tillykke hverken i skolen eller derhjemme. Det har faktisk fulgt mig hele mit liv, altså følelsen af ensomhed. Da min mand for nogle år siden døde, blev det uudholdeligt. Det har altid været meget svært for mig at mærke følelser og det at føle glæde. Jeg ved ligesom ikke hvad det er. Bettina bankede mig med Tankefelt Terapi 3 gange og det var som om at min hjerne ikke orkede at føle noget som helst. Jeg var helt forstenet, men pludselig i 3. session skete der noget. Det begyndte at summe og prikke i min krop og det var som om mine hænder svævede. Bettina forklarede at det var kroppens måde at hele sig på. Det var også som om noget gav slip! Efter den session, følte jeg mig ikke længere ensom og forladt, nærmere en enorm glæde. Jeg sad og kikkede lidt på det billede som hang bag ved Bettina, og det var som om farverne pludselig var blevet meget lysere. Det plejede at være mere mørkt. Måske var det mig som pludselig så lysere på livet, takket være Tankefelt Terapien.
Ellen 71 år

Dette siger kunderne om Kraniosakralterapi / KST

KST / Ekstrem energi / uro i kroppen - M. 3,5 år

 
M. er 3,5 år. en skøn og kærlig lille fyr. Men han "løber på væggene", har svært ved at falde til ro og har bl.a. ikke sovet til middag siden 2 års alderen. Søvn og afslapning har været svært siden han var 4 måneder. 
 
Vi fik en tid til KST i april. Her blev vi modtaget af Bettina med åbne arme og masser af varme. Første gang var fokus mest på at få gjort M. tryg. Ved første besøg ville M. være alle andre steder end på briksen. Ved 2.besøg gik det lidt bedre og M begyndte hver dag at sige "I dag skal vi ned til Bettina!" - både om morgenen og ved afhentning i børnehaven. 
Ved 3. besøg kravlede M. selv op på briksen og var klar til at modtage behandling. Efter 3. behandling oplevede jeg en tydelig ændring i M's adfærd. Han er meget mere rolig, glad, afbalanceret og nærværende og mindre impulsstyret. I dag har vi været til den fjerde behandling og M er så rolig og tryg i Bettinas hænder, at han 20 minutter inde i terapien, falder i søvn på briksen. Fantastisk smuk oplevelse at se sit barn i den udvikling! 
 
Sideløbende med M's forløb, har jeg modtaget to KST behandlinger af Bettina, med fantastisk god effekt. Jeg oplever bedre at kunne rumme mine omgivelser og har det generelt bedre i min egen krop. Overskuddet er så småt ved at vende tilbage, om end det er en længere proces, men godt begyndt er halvt fuldendt :) 
Det har virkelig været guld værd at blive behandlet samtidig, da man i nære relationer påvirker og bliver påvirket af hinanden, på godt og ondt. 
De allervarmeste anbefalinger til skønne Bettina, både for voksne og børn. ❤️
Knus Glennie 

KST / Pige på 8 år med Angst lignende forhold


Isabella bruger meget energi på at være bange for alt muligt f.eks. Lyde fra
Alarmer, Vinden, Biler på gaden, lyden af Flyvemaskiner eller Trin på trappen i opgangen. I. er bange for at der skal komme krig i Danmark, for oversvømmelse m.m. 
At skulle i skole om morgen, er virkelig en kamp og giver anledning til mange tårer. I. vil ikke i skole- hun er bange for at være væk fra mor og far i så mange timer - 6 timer- bange for hvad der kan ske! 

Isabella har nu fået en blanding af kranio sakral terapi og tankefelt terapi og er blevet et meget gladere og mere trygt barn som kan lide at komme i skole, og går til efterskole aktiviteter som andre børn.

KST / Barn med Night Terror / Mareridt OG uvilje mod ansigts berøring


Da lillesøster kom til, trak min datter sig ligesom væk fra mig og ofte var det kun far som kunne bruges. Det gjorde vores relation svær, også den fysiske kontakt. For 1 år siden og indtil KST kunne jeg slet ikke få lov til at røre ved Emilies ansigt uden det helt store drama.
Det har ændret sig efter behandling nr. 2 - jeg må godt røre ansigtet og smøre solcreme på!
Emilie led i samme periode ofte af mareridt og var svær at trøste, eftersom hun ikke rigtig ville mig.

Nu efter 3 behandlinger: 
" Emilie har det super godt - ingen night terror anfald siden hun fik behandling hos dig. Vi er på 12, hvor 10 er det bedste . Tak for god behandling.

KST / Barn på 5 år, som var udadreagerende og  motorisk utilpas.


Min 5-årige søn besøgte Bettina første gang for en måneds tid siden. Han var motorisk utilpas, stresset og meget udadreagerende. En tilstand vi egentlig længe havde tillagt hans alder og tænkt “det er bare en fase”. Men da “fasen” havde varet tæt på et års tid, og der ingen udsigt var til bedring foreslog børnehaven, at vi prøvede KST. Bettina mødte os med tryghed og varme i klinikken og brugte det første besøg på at gøre min søn tryg ved hende og stedet. Det lykkedes at skabe god kontakt og allerede efter andet besøg oplevede vi en markant og positiv ændring i hans adfærd. Vi har nu her efter 4-5 behandlinger fået en glad, rolig, hjælpsom og kærlig dreng. Ham vi jo godt vidste var derinde under al stressen. I tilgift er han blevet mere motorisk rolig og har ikke længere problemer med at tage tøj af og på og falder ikke så ofte som før. Uddeler krammere som aldrig før og er i det hele taget bare en glad dreng. Vi kan på det varmeste anbefale “delfindamen” fra Elmo og mor Camilla.

KST / Barn på 7 år med Koncentrationsbesvær, lavt Selvværd og Natteskræk.


Frederik går 1. klasse. Han var i begyndelsen meget ked af det. Han græd ofte og flippede hurtigt ud. F. ville lege - helst ikke skrive/tegne - var socialt klar til skole, men ikke klar fagligt. F. havde svært v. at koncentrere sig og hans korttidshukommelse var ikke god grundet stress. Det var svært ved at udføre selvstændige opgaver og han skulle helst have én siddende ved siden af sig. Når vi forsøgte at lære ham at læse, havde han slet ikke lyst. Frederik kunne finde på at gå i timerne.
F. har lidt meget af natteskræk. F. er ikke god til forandringer- tingene skulle helst være som de plejede.
Under første KST behandling:
Frederik havde mega mange myrer i kroppen - svært ved at lukke øjnene - ligge stille - ben over kors v. ankler - åbne øjne hele tiden  - mega spændinger i nakke og kæber. 

Efter 5 behandlinger skriver Frederiks mor til mig:
Nu kan vi rigtig mærke effekten. F. er generelt blevet mere rolig og meget gladere for skolen, sidstnævnte var en af de største udfordringer. Nu tager han glad afsted om morgenen og hans lyst til at lære er blevet større.Forleden da han skulle lave matamatik, ville han lave en side forud - det er ALDRIG sket før!!! F. er startet til fodbold - et stor skridt frem for ham. F. kan stadig engang imellem blive gal, men han finder meget hurtigere tilbage end før, og man kan snakke med ham efterfølgende hvad der skete. Natteskræk har der ikke været noget af siden behandling nr.2.

KST / Hovedpine - skulder og nakke smerter


Hej Bettina. Jeg vil bare oplyse jeg har fået det meget bedre efter mine behandlinger hos dig. Har ikke hovedpine mere, ingen snurren i hænderne og har ikke ondt i skulder/kraniekant længere. Det har virkelig gjort noget positivt for min krop og mit velbefindende. Tusind tak :-) 
Mvh Josefine Svensson

KST / Kvinde på 83 år med "psykisk stress".


Tove på 83 år kommer ind fra gaden og sætter sig i en stol " Kan du hjælpe mig"? Mit hoved føles tungt som en kampesten.
Det er som om mit hoved er et skib som er laset forkert! Som om containers ligger hulter til bulter oven på hinanden.

Allerede efter 1. beh. udtrykker Tove: " Lastningen af skibet er blevet meget bedre. Kasserne / Containerne ligger bedre ved siden af hinanden. Det er som om de er skrumbet ind og de kan bedre være der! Der er også kommet mere ro.
Problemet var generende til 10 af 10 på en skala og efter 3. beh. er forbedringen på 3 af 10 (10 er værst og 1 er bedst!)

KST / Kvinde med tandpine og kæbe problemer


Du reddede mig jo da jeg kom første gang med så mange smerter. Jeg havde smerter i ansigt - nakke - kæbe og rigtig meget i tænderne. Jeg forsøgte med piller, men piller kunne ikke taget smerterne. Jeg havde smerter når jeg skulle spise, og ved varme drikke gav det smerter i tænderne. Jeg tabte sågar 2 kg fordi jeg ikke kunne spise uden det gjorde ondt, så jeg spiste således kun når det var nødvendigt! 

Allerede efter 1. behandling forsvandt smerterne! Resten af smerterne i kæben og i nakken er nu efter 3 behandlinger fuldstændig forsvundet. Tandlægen tænker anderledes end dig. Han mener mit bid er skævt, og at jeg vil have gavn af bideskinne, jeg vælger dog at se tiden an! Det er gået så fint, og jeg mener, at du heldigvis har fjernet myoserne i mit ansigt.
Det er jeg meget taknemlig for.
Kh. Lisbeth

KST for Hovedpine, Nakkespændinger, Uro og Dårlig søvn 


​Da jeg kom til Bettina med mine problemer, var jeg midt i eksamenslæsning og ret presset. Jeg havde trykkende hovedpine og ondt i nakken og havde en masse uro i kroppen og min søvn var temmelig dårlig. Det gik lidt frem og tilbage mellem behandlingerne. Nu har jeg fået 3 x Kranio Sakral Terapi og jeg har ingen uro i kroppen, min søvn er næsten i top og hoved- og nakkepine er væk!
1000 Tak for indsatsen, Bettina

KST / Migræne


Jeg har efter start af overgangsalderen lidt så frygteligt af migræne. Jeg var træt og tung i hovedet,
spændt i nakken og fik hovedpine eller migræne 2-3 om ugen. Efter første behandling med KST har jeg ikke haft hverken hovedpine eller migræne, og det på ialt 12 dage! 
Jeg føler mig sååååå glad. ... Kranio Sakral Terapi kan klart anbefales. 
Foreløbig tak, Bettina - fra Ulla

Dette siger kunderne om Hotstone Massage

Om Hotstone massage

 
Efter Hot-Stone massage lovede jeg at skrive og give en tilbagemelding.
Jeg var ret påvirket i et par dage. Ømhed og træthed prægede mine dage. Men også følelsen af lethed og mine smerter forskellige steder i kroppen var næsten forsvundet.
Jeg har, efterfølgende, tænkt meget over det du sagde med at få pulsen op og har efterfølgende tilmeldt mig i et træningscenter og holdt det, 1 - 2 gange om ugen. Jeg har stadig under overvejelse med din anbefaling af sakral-massage. Endnu engang tak for din indsats. Jeg nød det meget og det har sat mange tanker i gang hos mig, som der skal arbejdes med. Med venlig hilsen Ulla E. 

Hot stone massage for smerter i arm og brystkasse


Jeg giver min varmeste anbefaling til Den Blå Delfin´s Hot stone massage.
Jeg fik en tid til hotstone massage for at afhjælpe smerter i min venstre arm og smerter i brystkassen. Jeg havde en myose, der nærmest lignede et"æg" og efter 75 min. behandling, var mine smerter væk, og den store myose var smeltet vha. varme og dyb massage med de varme sten. Alt er nu væk og jeg føler en stor lettelse.
En glad bruger ;-) Fra Camilla  

Hotstone massage for smerter i nakke og skuldre


Har fået tid til Hotstone massage grundet spændinger i nakke og skuldre. Allerede efter første behandling havde jeg det MEGET bedre og jeg havde en følelse af at selv øjnene slappede af og mit syn mere klart. Tænk at jeg havde så mange spændinger, som havde trykket på synsnerverne! Efter anden behandling, var det ren glæde.
Kh. og tak fra Søren 30 år

Hot stone massage for smerter i skuldre, nakke og ryg


Jeg vågnede en morgen med stærke smerter i  skulder, ryg og nakke, og skulle på rejse til Jylland samme dag. Min kiropraktor havde ikke tid, ej heller de næste mange klinikker som jeg ringede til. Hos Den Blå Delfin var jeg heldig at tale med en frelsende engel. Bettina havde fået et afbud og hun kunne tilbyde mig behandling hvis jeg kom straks. Hér stiftede jeg bekendskab med Hotstone massage for første gang. Havde dog ikke de store forventninger til behandlingen, men efter en god time med varme sten, olie og nogle stærke og kyndige hænder, forvandlede hun mine smerter til ren nydelse. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos hende.

Det er nu 16 dage siden jeg fik behandling og jeg føler mig stadig i topform!         
Stor og varm hilsen fra Sømanden Leif.

Hotstone massage som Wellness og for spændte muskler


Min mand og jeg har været på Wellness ophold hvor vi fik hotstone og vores  erfaringer med hotstone er bestemt ikke gode. Min mand fik forbrændinger af stenene og jeg fik overhovedet ikke noget ud af det.

Da Bettina en dag foreslog en hotstone behandling var jeg meget skeptisk. Men jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Hos Den Blå Delfin bruger de nemlig stenene som redskab, og det har hjulpet mig af med ømme og spændte muskler. Varmen fra stenene, kombineret med massage, giver mig en følelse af at der bliver løsnet op dybere inde i musklerne. Så hvis du overvejer at prøve hot stone massage, synes jeg bestemt der er forsøget værd- hos Den Blå Delfin. Kh. Sara

Hotstone massage for fastlåst og spændt kæbe

Jeg havde gået med en fastlåst kæbe i ca 1 måned efter et tandlæge besøg. Du foreslog behandling med Hotstones, hvilket jeg var meget skeptisk overfor, da jeg havde dårlig erfaring fra andre massører. Men Bettina talte varmt for de varme sten og jeg lod mig overtale,- heldigvis! Een behandling var nok! Kæben blev løsnet og har fungeret lige siden.
Du og dine "Hotstones" får de varmeste anbefalinger herfra. 
Mvh. Karsten

Hotstone massage for stress, hovedpine og dårlig søvn


Kære Bettina.
1000 tak fordi du fik mig presset ind i din i forvejen stramt bookede dag. Jeg har længe kørt mig selv hård og er blevet mere og mere spændt i kroppen, sovet dårligt om natten og har slet ikke været udhvilet om morgenen. 
Har de sidste 2 uger spist Treo hver dag og lavet strækøvelser for at kunne holde hovedpinen ud så jeg kunne fungere. Igår kunne jeg bare ikke mere.Kunne ikke sove, havde kvalme og var ude af mig selv. 
Jeg er bare så glad for at du foreslog Hotstone massage, selvom at jeg var meget skeptisk. Troede at det var wellness massage! Jeg er nu SÅ glad for valget af Hotstone massage. Min hovedpine lå på 9 af 10 ( skala 1-10) og den var på 3 efter behandlingen.
Lige efter behandlingen, følte jeg, at JEG havde været EN stor spænding der var løsnet op, og jeg havde brug for at græde. Sikkert fordi det var så stor en lettelse for mig. Bagefter gik jeg direkte hjem og sov i 4 timer, og hovedpinen kom ned på 2, og jeg sov godt. Jeg har næsten sovet konstant lige siden, indtil nu, og hovedpinen er væk! LIS

Hotstone massage for hovedpine og spændinger


Irenes oplevelse:
I feel relaxed and tires in a good way. Not like normal massages - the heat is wonderfull - the headache is gone and there is a big difference in the tension of my jaw. This treatment was atleast 8 out of 10. Thank you so much :-)

Hotstone massage som dybdemassage - trænger ind i skellettet


Ditte´s oplevelse:
" Hvordan var din oplevelse af massagen"? Levede den op til din forventning?
"Ja, for Søren" - Det var meget mere end jeg havde forventet - jeg skal aldrig mere masseres almindeligt igen. Jeg vil aldrig nogensinde vælge andet end Hotstone - det var SÅ godt! Jeg har en kollega som har været hernede og få Hotstone og hun anbefalede det i høje toner. Men hun overdriver altid - men denne gang var det IKKE nogen overdrivelse. Det er varmen,- man føler at du kommer helt ned og ind i kroppen, i stedet for almindelig massage som kun føles på overfladen. Det føles som om varmen trænges helt ind i skellettet. Det var rigtig dejligt!

Hotstone massage for brækket skulder og kraveben


Jeg kom med ondt i skulderen og i kravebenet som jeg brækkede for 3 år siden. Efter bare én behandling havde jeg en markant forskel. Træthedsfølelsen i kravebenet er nu helt væk og jeg kan ligefrem se at skulderen er kommet op på plads igen. Den er nu ikke længere skæv, men sidder vandret. Det kommer bag på mig at det har virket så hurtigt..... skulle have gjort det for mange år siden! 1000 tak fra Henrik

Hotstone massage for Iskiærs problem


I over 1 måned har jeg har problemer med min iskiærs nerve i højre side. Jeg har fået én behandling og nu har jeg det rigtig godt. Jeg kan igen få min søvn om natten fordi jeg kan vende mig uden det gør ondt! Problemet er bare helt væk - så jeg er meget glad. Tak - Bettina.

 

Dette siger kunderne om hjemmebesøg:

Om behandling af ældre borger på hjemmebesøg 


Kære Bettina - Du skal bare vide hvor meget din behandling har hjulpet min mor. Inden du startede med at behandle hende, turde hun dårligt gå alene nogen steder, ja, gik faktisk helst ikke ud, med mindre hun blev hentet og bragt i bil. Var bare derhjemme, trist, opgivende, træt af det hele.
Efter du har taget hende under dine kærlige vinger, er der virkelig sket noget. Hun har nu mod på at gå ud at handle, har gågar været hjemme hos os på 2. sal, 2 gange på en måned og hun har endda været meget angst ved at gå på trapper. Min mor er blevet mere glad og positiv og hun er glad for de små opgaver du sætter hende til så som trappegang m.m. Hun har fået fornyet mod og selvtillid, det er bare SÅ dejligt. Stor tak fra Tove´s datter Lotte.

På hjemmebesøg hos Lene


"Det er simpelthen det bedste jeg ved, når jeg om fredagen kan få massage hjemme hos mig selv. Bettina komme med alt hvad der behøves, og efter massagen venter et skønt og varmt bad. Så er weekenden ligesom godt igang. En dejlig luksus som jeg nyder stort! Glæder mig til på fredag. Kh. Lene fra Dragør"

Dette siger kunderne Om Fysiurgisk massage


 

Massage som klargøring til VM Ironman 70.3


I 2016 fik jeg min første behandling af Bettina, i Den Blå Delfin. Nu vender jeg troligt tilbage - hver gang min sæson starter - frem til min deltagelse i WM Ironman 70.3.
Bettina er fantastisk til at finde de steder hvor kroppen har brug for tryk eller stræk - og jeg er lige imponeret hver gang, jeg forlader briksen🤩
Det virker - jeg har "top gode ben bagefter". Verdensklasse!
Fra Gitte Klitgaard

 

På amagerbrogade ligger der en lille "perle" kaldet Den Blå Delfin - hér får jeg massage for muskel spændinger og hovedpine


Jeg fik i dag den bedste og mest professionelle massagebehandling med fokus på hovedpine. Bettina er en sand mester til at få hovedpine til at forsvinde med et trylleslag. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at besøge Den Blå Delfin.
Tak fra Lasse Rosenkilde

Dette siger kunderne om Universel Behandlingen

Universel behandling for spændinger i ryg, ansigt, nakke og hoved


"Jeg kom til Bettina med spændinger i ansigt - nakke og hoved. Jeg troede at jeg havde bihulebetændelse. Også ryggen, især den øvre del var belastet. Jeg havde det virkelig skidt! Jeg fik cupping, varme, hotstone og almindelig massage og da jeg kom ud i bilen, sad mit Bakspejl for langt nede...... 
Mine bedste anbefalinger til Universel behandlingen og Bettina
Mange tak for hjælpen - fra Johan:-)"

Anbefaling af Universel behandling for Bihulebetændelse


Fantastisk behandling - gjorde ondt - men var fantastisk godt - alligevel
Bettina sagde at jeg skulle drikke 3 l vand om dagen de næste 3 dage og jeg tænkte " tro på det" . MEN jeg var nærmest dehydreret da jeg kom hjem og drak rigtig meget - jeg havde det som om jeg var søsyg og Bettina sagde at det var fordi jeg var bagud med at drikke! (vand). 2. dagen løsnede alt det som havde givet mig symptomer på mega forkølelse og bi hulebetændelse i 3 uger.
Det løsnede sig og bare løb ned i svælget - som om 3 ugers snot blev forløst og det løb i 1 og en halv dag - mine bihuler blev fuldstændigt tømt! Tak fra Margit Pedersen
Ps. Det er ikke sidste gang jeg kommer :-)!

Benyttede "redskaber": Zoneterapi på fødderne - akupressur i ansigtet - hotstone varme på skuldre - nakke og hals

Om Universel behandling
- Behandling af senfølger efter Corona


Jeg går til behandling for mine senfølger efter at jeg var syg med COVID19 i marts måned i år. Mine symptomer kommer og går men jeg lider under smerter i min brystkasse og har svært ved at trække vejret ordentligt. Jeg har nu fået 2 x 90 minutter Universel behandlinger bestående af zoneterapi på fødderne og fysisk, dyb massage med varme sten på min torso og mellem mine ribben og masser af stræk og træk af min bindevæv, som Bettina forklarer.
Jeg mærker allerede stor ændring efter bare 2 behandlinger. Ingen hovedpine - bedre vejrtrækning - mere plads i brystet og færre smerter i hele bryst regionen. Jeg er spændt på at se udviklingen og hvor langt vi kommer! Foreløbig tak fra Katja
laugh 

 

Om Universel behandling

- Behandling af senfølger efter Covid19 / Corona


Kvinde, 25 år. 
Jeg havde covid-19 tilbage i december 2020. Siden da har jeg fået konstateret senfølger i form af vejrtrækningsproblemer (åndenød) og trykken for bryst/ribben. Jeg har fået foretaget et røntgenbillede af min lunger, hvor det kunne konstateres, at jeg havde infiltrator på lungerne. Jeg startede et forløb hos Bettina i april 2021. Jeg har fået universal behandling af fire omgange hos Bettina. Disse behandlinger har hjulpet mig med, at jeg kom tilbage, som jeg var inden COVID-19. Jeg har ingen smerter omkring brystet længere og min vejrtrækning er næsten tilbage til det normale. Til en af mine behandlinger havde Bettina fokus på mine lunger, hvor hun havde fået mit røntgenbillede af lungerne med infiltrator. Bettina påbegyndte zoneterapi under mine fødder, hvor Bettina spurgte “Har du ondt her”, hvortil jeg svarede, at jeg havde rigtigt ondt der. Bettina forklarede efterfølgende, at hun ud fra min røntgen kunne gå ind og lave zoneterapi på de områder, hvor hun kunne se, at jeg havde infiltrator, i det zoneterapi under fødderne er den “indirekte” vej  til lungerne. Det var helt fantastisk oplevelse, og det har i den grad virket på mig. Jeg kan kun anbefale Bettina, da hun er super engageret og har kunden i fokus. Tusinde tak for hjælpen Bettina. 
Tankefelt Terapi / TFT
Universel behandling
Hotstone behandling
Kranio Sakral Terapi
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 29914410, eller via formularen herunder.
Send:
*
Send:
*
Send:
*
Evt. besked:
 
Kontakt
Den Blå Delfin
v./ Bettina Werge
Amagerbrogade 260
2300 København S.

E: bettina@blaadelfin.dk

M: 29914410
Book Online Hér
 
Åbningstider 
Mandag kl.10.00 - 18.00
Tirsdag  kl.10.00 - 18.00
Torsdag kl.10.00 - 18.00

Onsdag kl.10.00 - 15.00
Fredag  kl.10.00 - 15.00 Klinik & Hj. besøg

Lørdag  kl.10.00 - 14.00 Efter aftale
Søndag Lukket
 
Anmeld Os på:
 Facebook
Trustpilot
Instagram
Google Business
 
Medlem af:

FDZ (Danske Terapeuter)

Foreningen af Kranio Sakral og
Krops Terapi Danmark

RAB - Registreret Alternativ Behandler
Den Blå Delfin | Amagerbrogade 260 | 2300 København S | Tlf.: 29914410